Fransstylist

Maddiie89 +1
2014 var året då mitt liv förändrades till 100%, innan det var jag olycklig, utan gymnasieutbildning, levde på socialen och försökte återhämta mig efter en dålig relation. Jag lånade pengar av min morfar till en fransstylistutbildning, på den tiden kostnade utbildningen 9000kr och var en dag lång. Jag fick en ganska dålig start, men en låga tändes hos mig och jag kämpade varje dag för att bli något/någon, efter att ha trott på orden när folk sa att "det skulle minsann aldrig bli något av mig". Efter en hel del slit (fick inte med mig så mycket kunskap från utbildningen) så kom jag igång och blev ett namn i staden jag kommer ifrån. Och sedan gick det fort.

Jag startade företag, tjänade pengar, fick lämna min 1:a där jag hade byggt mitt företag, och flytta in till centrum där jag bosatte mig i en 110kvm lägenhet och öppnade salong. Kundkretsen fylldes och jag kunde inte ta emot nya kunder längre. Jag bodde lyxigt, reste så fort jag fick chansen och sparade även pengar till fler utbildningar. Nu, knappt fyra år senare, har jag hunnit gå en utbildning till Spaterapeut och massör i Åre, en makeuputbildning på Makeupstudion i Göteborg, en spraytanutbildning hos TanbyKlara, en utbildning i bryn samt diverse vidareutbildningar. Jag träffade min nuvarande sambo när jag studerade i Åre, och han var från Mora, så så bor jag nu i hus och har öppnat en av Moras största salonger som blev fullbokad på 2 veckor.

Jag har dessutom jobbat i Stockholm under en period samt bott i USA under den här perioden. Fransarna gav mig allt och lite till. Idag får jag dagligen meddelanden från tjejer som säger att jag är en inspiration, med tanke på vart jag startade för bara några få år sedan. Ingen säger längre till mig att jag inte kommer lyckas, för det har jag redan, och mer än jag någonsin vågat hoppats på. Jag lever verkligen i en dröm, och känner mig sprudlande lycklig varje dag över vart jag tagit mig. 2015 utbildade jag mig dessutom till lärare i fransförlängning, och 2017 köpte jag upp skolan och driver den nu med basen i Mora, men utbildningar hålls över hela Sverige. Det är en chans för mig att ge tillbaka av allt jag fått, och en möjlighet att ge fler chansen att ändra sina liv. Jag skriver detta för att ge hopp till er som känner att livet är trist, kontakta mig gärna om ni behöver motivation eller har frågor om mitt yrke, oavsett vart ni vill komma i livet så har jag positivitet över att ge till er alla.

0 svar