Hur är det att jobba på McDonalds?

rebeckasss +1
Hej
Har precis fått jobb på McDonalds och börjar imorgon... Men är det någon som vet hur det är att jobba där? Får man ha en handledare först och vad får man göra?

3 svar

FoxyCleo +1
När du varit på McDonalds så har du nog sett vad man gör; steka mat, fritera, lägga upp bricka i kassan och ta beställning, städa o.s.v
Man får nog personalrabatt, om jag var du hade jag småätit
bullvin +1
Ska du stå i köket eller i kassan? Jag har jobbat i kassan, och under min första arbetsdag fick jag en rundvisning på arbetsplatsen. Fick lära mig göra pommes och sedan efter snabb genomgång städa både toaletterna och matsalen. Mitt andra arbetspass bestod av att lära mig kassan. Fick en bild på hur displayen på kassan ser ut som jag fick kolla på inne på kontoret i typ 5 minuter. Sedan fick jag gå till kassan och ta emot gäster. Men hade en handledare bakom mig under mina 3 första pass, så det funkade.

Ska du stå i kassan så får du vara beredd på att känna dig helt lost och sönderstressad och kanske vara gråtfärdig efter vissa pass, i början. Men det faller på plats efter ett tag. Köket vet jag inte mycket om, men tror att det är lite mer chill eftersom du inte har kontakt med kunder. Har för mig att kökspersonalen blir tillsagd att inte ens kolla på kunderna eftersom det inte ska se ut som att de är tillgängliga att exempelvis ge klagomål till. Kassapersonalen får ta all skit, haha.
113767 +1
Jag är ganska så ny på donken också, men tänk på att fråga mycket, var positiv och tacka för allt. Be om ursäkt till kunden om något blir fel och ta alla pass du kan!! :)