Hur får man jobb på ikea's varuhus?

l0lloo +1
Hej! Nu är det så att jag vill för allt i världen komma in i arbetsvärlden på IKEA, och då jag studerar tänker jag att ha något litet extra/deltidsjobb på ett av IKEA's varuhus skulle passa perfekt. Men hur kan man söka jobb dit? Har tänkt på det här med spontanansökningar men dom har tagit bort den funktionen. Kan man göra precis som med ICA osv att gå dit och lämna?
Förstår att det här kan låta lite smått hjärndött haha, men jag är en nojjare som måste kolla upp allt i förväg. Någon som kanske har erfarenhet av att jobba där som kan berätta hur dom fick det? :) All hjälp uppskattas!

3 svar

mamacitaa +1
Skulle nog tippa på att du kan gå dit och be om att få prata med någon personalansvarig/chef och lämna in cv/personligt brev om det inte står på hemsidan att dom hellre vill att man skickar in ansök där. :)
l0lloo +1
Jaa men det makes sense haha! Tack för svaret. Har genomsökt sidan från topp till tå och har inte hittat något sådant så :) Har hittat varuhusets telefonnr så om jag är riktigt modig kanske jag vågar ringa och fråga hur dom ser på att komma dit o lämna cv
mamacitaa +1
Absolut slå en signal :)