JAG ÄR INTE LÄMPLIG FÖR NÅGOT JOBB

aaredhel +1
Kan inte komma på ett jobb som skulle kunna passa mig. Är utbildad inom handel men jag har ju fan social fobi så förstår inte hur jag ska kunna stå och jobba i en butik och möta människor. Ryser i hela kroppen när jag tänker på det.

Kan ni nämna några jobb där man inte behöver vara i kontakt med så MÅNGA människor?

8 svar

kiko +1
Har du testat att försöka övervinna din rädsla? :)
aaredhel +1
Till @kiko
Ja, många gånger. Trött på att det aldrig blir bättre.
Merida +1
Gata och park? :)
gabriellasofie +1
I feel you! Har med social fobi. Har du jobbigt för att prata i telefon? Tänkte kundtjänstjobb isåfall, du pratar med folk men inte face to face.
kiko +1
Jag hade fruktansvärd social ångest i början av året. Knappt så att jag ville ut genom dörren o hämta posten ens eller tvätta. Men tog mig an o började jobba på olika ställen. Det var sjukt jobbigt i början men tvingade mig själv. Jaf tror inte att en sådan ångest försvinner helt men msn kan absolut lära sig o hantera den. Idag är det inte alls lika farligt. Kanske ändra taktik o strategier?

I nog alla jobb träffar man på människor tyvärr men vissa mindre. Lokalvårdare tex jobbar man oftast självständigt men folk träffar man på runtomkring om du inte jobbae vid stängning. Men råder dig att kanske prata med någon, kanske gå på kbt om du inte gjort det?
Aikos +1
Självklart finns det någon form av jobb som passar dig utmärkt. Det är ibland tufft att ta sig dit, men bara man alltid gör sitt bästa.

Tappa inte gnistan, om du gör det så dra iväg ett PM.
ecochicgirl +1
Du kan jobba på lager eller så kanske. Då kan du i många fall få vara själv med hörlurar i hela dagen. Annars rekommenderar jag medicinering och terapi
honeybee0 +1
jag var väääldigt blyg förr. kunde knappt tala med människor. men efter mitt jobb i hemtjänsten så blev jag liksom "tvungen" att tala med människor. det har gjort mig till en helt annan person, och nu kan jag tala om väder och vind med vem som helst. + att jag läste till undersköterska i efterhand eftersom jag trivdes så bra. ;)