Killen i köket..

emilialinden +1
Jag jobbar inom service branschen på en restaurang. Kan tillägga att jag jobbar extra på helger och lov för jag är student på 17 år. Jag har varit i denna bransch under ca 3 år och jag vet att mycket fula ord och snuskiga skämt kan förekomma.

Nu till det jobbiga.
Det är en kille i köket som jag tror att jag är lite intresserad av. Dock är han ca 26 år vilket är väldigt gammalt för mig. Han ger mig mycket hintar, ger mig komplimanger, blickar, snuskiga leenden, skämtar om snusk med mig. Jag vet att han är sådan och det har inget med att han inte har respekt att göra. Han är väldigt oseriös av sig och jag verkligen diggar hans personlighet. Han är lekfull och häromdagen fråga han om jag ville köra lustgas och då tänkte jag "varför inte" och så körde vi båda två. Sen sa han att det här ska bli "våran grej".

Efter jobbet så märkte jag att jag glömt min smoothie så jag skrev ett snabbt meddelande på facebook till honom för att be honom lägga in den i sitt skåp för han är den enda jag har på någon social media då han lade till mig för ett tag sedan. Han svara och sa att han fixar det. Då fortsatte han skriva med mig hela kvällen, hela söndagen(oftast senare på kvällen) och bad även om min snapchat.

Misstolkar jag hans vibbar? Är det jag som inbillar mig eller är det så att han flirtar med mig? Vad vill han?

Kan tillägga att dessa snuskiga skämt och flirtiga blickar/leenden har pågått under en längre period och andra har börjat märka av det. Vad ska jag göra? Min nyfikenhet tar över.
Vet att det är fel att vara intresserad och nyfiken på honom men "he got a hold on me" som man säger. Kan inte låta bli att vara lite fascinerad och vilja "ha mer".

7 svar

kiko +1
Du misstolkar inget men han vill ju definitivt bara en sak o låter sjukt omogen. Även om der bara handlar om sex så har jag lite mer kvalité på killar.
emilialinden +1
Till @kiko
Ja absolut förstår att det handlar om sex men eftersom han är så pass mycket äldre så kan jag inte låta bli att bli pirrig, nyfiken osv. Förstår du mig?
mamacitaa +1
Vissa är bara så där av naturen, flörtiga och skämtsamma men skulle tro att han inte hade tacka nej till att ligga med dig. Folk inom denna bransch är som en enda stor bukisfamilj ;)
emilialinden +1
Till @mamacitaa
Ja ganska incest skulle jag säga ;)
Beavy +1
Ett råd: skit inte där du äter. Dvs påbörja inte något oseriöst (vilket han verkar vara) med någon som jobbar på samma ställe som du. Det är så sjukt dumt och slutar oftast inget bra alls.

Förstår att det är spännande och pirrigt, men av din beskrivning av killen så tycker jag inte han verkar vara något att ha alls... Ens något att prova på..
Du gör ju som du vill, men det luktar typ sunk-kille långa vägar :P
Mammik +1
Till @Beavy
håller med 110%

han låter inge vidare!!
emilialinden +1
Till @Beavy
Du har nog rätt