Trivs inte alls på mitt NYA jobb, vad göra?

aaredhel +1
Jag trivs verkligen inte på mitt nya jobb. (Snabbmatskedja) Har bara jobbat tre dagar men känner mig inte väl behandlad av kollegorna. Känns bara som jag är i vägen och gör fel hela tiden trotts att jag ALLTID vill göra mitt bästa. Sen kräver jobbet mkt stresstålighet vilket är en svag punkt för mig MEN jag tycker jag har hanterat det väldigt bra.

Men efter idag vill jag aldrig sätta min fot där igen. Har ett pass till inbokat denna vecka. Har INTE skrivit på några papper så kan jag bara sluta direkt?

3 svar

Aikos +1
Hör av dig så kanske jag kan komma med tips!
hellolinda +1
stackarn vet hur du känner dig. Går inte igenom det nu men har. Klarar inte heller stress bra. Konstigt att du inte skrivit på några papper dock. Det brukar man göra precis innan man börjar. Ifall du verkligen inte har skrivit på några papper bör du kunna sluta nu. Prova. Styrkekramar ifall du stannar.
rebeckasss +1
Jag tycker att om du inte trivs ska du inte vara kvar. Gör absolut ingenting att sluta efter några enstaka pass, du vet ju nu att det inte passade dig! Ut och leta dig nånting spännande och intressant istället för att arbets någonstans där man inte trivs!