Vad jobbar ni med? lön?

toodiloo +1
Jag har lite av en livskris här o söker därför inspiration från er. Vad jobbar ni med? vad har ni för utbildning och vad tjänar ni (om man får fråga)? Trivs ni på jobbet o hur länge har ni jobbat där?

86 svar

Rushee +1
Går på timme på mina jobb

men det är mera fråga om vad du vill göra, inkomst ska ju inte styra aldeles för mycket utav arbestval klart det är roligt att tjäna bra på det man gör oxå.
toodiloo +1
Men jag vet ju inte vad jag vill göra, det är just det. Vad ska man bli? Vad jobbar alla andra med?
Jercer +1
Har jobbat på mitt nuvarande jobb som IT-konsult i 7 månader. Jag hade förvisso en teknisk utbildning innan, men inriktad på förbränningsmotorer, Men fick jobbet tack vare ett brinnande intresse. Jag trivs jättebra på jobbet och med alla kollegor, men det är stillasittande, så gymkort krävs :) lite olika men får ca 26000 i månaden före skatt
snabbsok +1
Jobbar på kundtjänst. har 16500 grund, före skatt. sen tillkommer OB, bonusar och provision.
bolla +1
Jag jobbar som assistent på juristavdelningen på en myndighet i stockholm. rätt så slappt då det inte finns mycket att göra. min lön varierar lite, mellan 18-21tusen innan skatt, snittar på 19 i månaden. men snart är det slut med det för till hösten är det plugg som gäller!
62647 +1
Jag har sedan i början av december arbetat som fristående hudvårdskonsult, där tjänar man utifrån hur mycket man säljer. Jag går på utbildningar ungefär en kväll i veckan och har hur roligt som helst! Jag har ingen speciell utbildning, gick estetiska programmet på gymnasiet :)
wallan +1
Carro0o87- Det låter ju jätte kul! Vad för hudvård? och vad brukar din lön ligga på,ca?
toodiloo +1
Ja, jag vill också veta! Vadå, är du liksom återförsäljare för ett visst märke eller vad?
35923 +1
Jobbar som administratör på en investmentbank har ingen utbildning inom det utan jobbat mig dit, är egentligen utbildad frisör. Tjänar 25 000 innan skatt.
31978 +1
Noni: vad gör man då? :)
Jackie85 +1
Arbetar som arbetsledare i byggbranshen. Lönen ligger på ca: 23000 i ingångslön...efter nått år går lönen upp...
35923 +1
Det administrativa, löner, registering.. kopiering, arkivering,betalar räkningar. tar även emot besökare i receptionen och bokar om möten/avbok :)
31978 +1
Noni: kunde du nåt innan? jag e så feg.. när jag ser såna jobb så tänker jag bara att sånt kan inte jag.. eller tänker så om dom flesta jobben :p
35923 +1
Jag jobbade tidigare som platsansvarig på ett gym, där lärde jag mig ganska mycket av det jag gör på mitt arbete där jag är idag. Men mycket har jag lärt mig på plats.. från att börja göra skitsaker som att sköta posthanteringen osv. Men varför fega... de e bara å söka. Sen håller du dig till sanningen under intervjun så avgör ju dem om du passar eller ej ;)
Loola +1
Om du inte vet vad du vill göra med ditt liv, tycker jag först du ska rada upp dina intressen, sånt du tycker är roligt. Sen gå igenom alla utbildningskataloger och se vad det finns för möjlighet att utbilda sig inom de områdena. Därefter kan du börja värdera vad du vill ha ut av ett jobb och utbildning: pengar, status, frihet, längd på utb, eget ansvar, något roligt, något du brinner för, utvecklande m.m. Något finns det säkert som passar! Annars kan du ju bara läsa en kurs du till och börja med, för att få inspiration och se om det är något för dig.

Jag började tex. läsa till beteendevetare och insåg att det inte var min grej, så nu ska jag byta och ta en kandidat i statskunskap och sociologi, och sedan läsa en master i mänskliga rättigheter:) Min dröm är att arbeta inom Integration- och jämställdhetsdepartementet i framtiden, får se hur det blir men drömmar går ju:D
valleess +1
Jag jobbar åt en modetidning jobbar både som säljare och tar hand om administrativa grejer med jättekul jobb :) lönen ligger 26000rk
cupaiuolo +1
Jobbar som administrativ assistent på ett byggföretag, får 20 000 före skatt.
wallan +1
Asså hur får ni sånna bra jobb? Är i stort behov av tips! haha
cupaiuolo +1
Började jobba på lager via Academic Work när jag pluggade på högskolan, sen hoppade jag av men fortsatte hos AC och fick ett jobb på en bank som kontorsassistent, det var ett vikariat i ett år, sen när det tog slut fixade de ett nytt jobb åt mig på byggföretaget, har inte pluggat nånting utan lärt mig eftersom.
35923 +1
Är man frammåt och sliter lite, går på intervjuer ringer och tjatar så går allt ;)