Är det något fel på mig?? Behöver hjälp snälla

Anonyym01 +1
Jag som person är väldigt egoistiskt och empatilös, du kan säga vad du vill jag kommer fortfarande inte att känna något oavsett hur grovt det än är. Exempel, min mamma blev nästan våldtagen för denna mannen hoppade på henne osv för bara några månader sen men hon lyckades ta sig därifrån & när hon sa allting så satt jag bara där som en idiot och låtsades bry mig. Fast i själva verket så gör jag inte ENS det?? Och ett annat exempel är också att min mormor hade cancer och min mamma berättade massa hemska historier som hade hänt henne och jag kunde verkligen inte bry mig mindre??

Vi står och har alltid stått varann nära men ändå bryr jag mig inte, men även om jag inte bryr mig så låtsas jag ändå göra det.. Jag är så sjukt självisk och det ända jag tänker på hela tiden är mig själv, mina kläder och hur jag ser ut?? När jag och mamma bråkar tar hon alltid upp detta att jag är så jävla självisk, kall och ytlig, det ända jag tänker på är pengar, hur jag ser ut, vilka kläder jag har på mig, vad det är för märke osv... SERIÖST är det något fel på mig??? det måste det ju vara?!?

Kan tillväga att jag är 16 år och har gått igenom sjukt mycket i mitt liv så det kanske beror på det? För innan så kände jag empati för andra jätte lätt, grät för nästan allting och brydde mig alldeles för mycket.. Kan man verkligen sluta känna bara sådär?? Borde jag gå och kolla upp detta? Känner inte heller att jag kan prata om detta med någon av mina vänner för då kommer dem bara tycka att jag är dum i huvudet som inte ens brytt mig när dem suttit och gråtit framför mig och berättat deras situationer till mig.... Så snälla hjälp

4 svar

kiko +1
Du kanske ska ta itu med det du varit med om o få bukt med dina känslor. För när fin familj försvinner kommer du ångra rejält att inte brydde dig mer.
mamacitaa +1
Antagligen så har du blivit så pass "hårdhudad" utav dina egna erfarenheter att du inte riktigt påverkas när andra berättar vad dom varit med om. Dock är det inte rätt att jämföra varandras problem, man har rätt att må dåligt vad man än går igenom. Tycker att du ska besöka en psykolog där du kan få prata om varför du är som du är, vad du gått igenom. Tror att det kan hjälpa dig att kanske komma på rätt väg igen.
Anonyym01 +1
Till @kiko
Japp!!://
Anonyym01 +1
Till @mamacitaa
Tack för tipset!! Och ja jag håller med!