2 svar

luke_thulin +1
Som tjej tycker jag det är förpuppad. Som en larv så. Asså såhär är det... Jag ska liksom inte säga så i terminologi så va. Men egentligen i faktum i divisionens dividimension asså så va så tycker jag. Så tycker jag faktiskt asså så.. inte för att vara så va. Asså så. Så är det jag bara säger. Det är egentligen asså så.. apropå i utropstecken.. Asså så. Inte för att vara så. Men så.. tycker jag..

D e patetiskt. Ganska patetiskt till helt patetiskt. Inte med kissandet utan jag pratar faktiskt om nåt helt annat som inte har med denna topic. Så är man här som en bejakad jak från jokkmokk o undrar var fän tranbärsnår. Men havtorn visst. inte ens en halmboll från vilda västern. Asså jag ska inte säga d e patetiskt men ärligt talat så tycker jag d. Nej jag bara säger. D e förjvla patetiskt.
luke_thulin +1
Jag ska liksom inte säga d hele stör mig liksom som o ta sandpapper som handduk. Det vore jag otacksamt. D ska d inte uppfattas som. Nej. Men en sak om jag är en lömsk pomegranate filur. Men problemet är d e jag inte o d e oxå rätt. Så d e klart jag har undrat uuuuuuugh liksom. Men d vore otacksamt. Så d ska jag naturligtvis inte säga.

Jag kan försöka övertala mig själv d e inte patetiskt o säga d. Men asså ärligt talat... D e inte patetiskt. Men d e d vill jag säga. Helt förjvla patetiskt. Så ja. Själva kissandet som tjej tycker jag är piss i Mississippi. Sen om löv. Ja det ska vi naturligtvis tacka att de finns. Syre omvandling o sånt.