Breastfast vart ka man köpa den förutom i internet

JacketLover +1
Hej jag har alltid haft små bröst (genetiskt och vill gärna göra förändring. Jag har inte råd med plastkirurgi och vill inte göra det heller. så jag vill gärna testa Breastfast. jag kan inte beställa saker via nätet och undrar om man kan köpa det någon annanstans som i en affär. vet någon vilken affär man kan köpa breastfast.

19 svar

58736 +1
Vet inte vart man kan köpa det. Men vet att brösten växer tills man är 25 år ungefär - så är du 17 som det står så kommer dina bröst fortsätta växa ett tag till. Skulle inte hålla på och trixa med sådant medan de fortfarande växer.
Mliillo +1
Är det piller eller? Såfall är det skit..och tuttarna växer som sagt upp till 25 så du kan mycket väl få större om några år till.
123383 +1
Du kan få livmoderhalscancer av pillerna men kör på :)
metro.se/se/article/2006/05/15/06/…

Finns inte mycket att göra antingen lägga in implantat, fett, eller gå upp i vikt och få lite extra fett där samt på andra ställen. Du kan spara ihop eller låna av bank vilket är lite dumt. Men hur som borde du ändå vänta tills du är minst 19 :)
JacketLover +1
Men det står att det innehåller naturliga ämnen och ger inte biverkningar. ni kan läsa själva på deras sajter
mamacitaa +1
Folk skapat trådar om samma sak långt tillbaka, folk som velat testa och folk som kommenterat att det har testat. Ingen tyckte att det funkade så tycker inte att det verkar som en bra ide. Små bröst är snyggt, med ålder kommer du lära dig att gilla dom.
Mliillo +1
Till @JacketLover
Hade det varit så hade fler köpt det istället för operation..
JacketLover +1
Till @mamacitaa
mm synd att jag inte kan göra något åt mina bröst :(
Mliillo +1
Till @JacketLover
Och naturliga ämnen? Som vad du inte kan få i dig annars o få tittarna att växa? Låter som bullshit. Tro inte på allt som står på nätet, var lite självkritisk.
Hurrdurr +1
Vätecyanid är också ett naturligt förekommande ämne. Betyder inte att det är särskilt hälsosamt för det.
JacketLover +1
Till @Mliillo
går det inte att göra något annat för mina bröst förutom plastkirurgi
Mliillo +1
Till @JacketLover
Som någon skrev ovan annars nej. Men dina bröstet växer upp till 25 så ta det lugnt och rubba inte din kropp innan den vuxit färdigt.
Aceton +1
Kan inte fatta att folk fortfarande går på det här med att brösten ska kunna förstoras genom diverse piller...
JacketLover +1
Till @Aceton
jag går inte på vad som helst. Det beror på vad grejer innehåller. men jag hsr inte läst ingredienserna så jag vet inte riktigt
Mliillo +1
Till @JacketLover
Tydligen går du på det när du frågade om var man kan köpa det o försökte övertyga oss om att det är naturliga ingredienser o inga biverkningarm
Mliillo +1
Sen undrar man ju vad det är för ingredienser och vad det är för nått som gör att brösten skulle växa..
mamacitaa +1
Det blir ju en evig cirkel. För det första är dom cancerframkallande och för det andra så är det inga permanenta resultat, alltså om man slutar ta pillerna så går brösten tillbaka till sin ursprungliga storlek. Som att kasta pengar i sjön.
JacketLover +1
Till @Mliillo
det stog så på deras sida
Mliillo +1
Till @JacketLover
Säljartaktik
JacketLover +1
Till @Mliillo
okej jag köper inget då