Bröst ojämna suuuur

Realstuff +1
Japp som sagt så är ju ena bröstet större och det andra mindre.. och när jag ska använda min bikini så syns det verkligen! på det ena bröstet sitter bikinin perfekt men på den andra är det en glipa så att bröstvårtan syns! inte kul! Någon annan som har detta problem eller kanske någon som vet något tips man kanske kan göra?

12 svar

hejerika +1
Jag har också ojämna bröst. Så ojämna att jag faktiskt har B-kupa på ena och skulle behöva C på den andra. Vad använder du för bikini? Har du en trekantsbikini så borde du kanske satsa på en bandeaumodell istället. Skillnaden ser inte alls lika stor ut för mig med sådan typ av bikinitopp.
Realstuff +1
Ja det är en slags trekanstbikini men jag köpte den för att jag alltid tidigare har haft bandeaumodell som jag har totalt tröttnat på :o men ja jag kanske får hålla mig till bandeaumodellerna istället då :)
Merida +1
Jag har oxå ojämna bröst! :P Alla har ojämna bröst! :) Mer eller mindre! ^^

Jag förestår att du skaffar dig en bygel-bikini så man kan ha vaddering i den ena kupan! :) Förslagsvis sådana kuddar som du återanvänt från gamla BH-ar! :)
Merida +1
Finns sådana i gele med! :)
58736 +1
Som sagt - i stort sett varenda kvinna har ojämna bröst, så är det bara. Du får prov dig fram till vilken bikinimodell som passar dig, prova att behålla vadderingen i den ena kupan men inte i den andra?
blattebarn +1
Har också ojämna! :) Tror det är ganska vanligt ju :)
picknick +1
Har också ojämna och små och jag kör också på bandeauöverdel. Ser större + jämna ut ;)
rosafluffet +1
Träna bröst! då ska du se att båda blir lite mindre fast fastare :)
rosafluffet +1
Juste, sen kanske du kan träna ena bröstet mer än de andra så de får samma storlek i slutet ;)
Tottin +1
Som dom andra sagt, testa bikinis med vaddering, och ta ut den ena :) Finns väl även push-up bikinis, om den vanliga vadderingen är för liten.

Vet inte om det hjälper att träna bröstet, man punktförbränner ju inte, det ända är väl att eftersom att musklerna bakom brösten blir större så kan brösten bli något lyfta av det, men tror inte att skillnaden är så stor.
Tottin +1
Men att träna är ju bra för hälsan och självförtroendet så om du tycker om din kropp i övrigt så kanske du kan släppa skillnaden på brösten. Men förstår att det är jobbigt om det glipar på en ena.

Du kanske kan testa med dubbelhäftande tejp som är till för att sätta på kläder och hud? Tror iofs inte att den tål vatten så bra, men om du bara badar en gång och inte så länge så funkar det säkert :)
Mliillo +1
Det är inte ovanligt alls, mer ovanligt att brösten är lika stora skulle jag tro. Du kan ju ha en extra vaddering i bikinin som de andra har sagt? En bekant till mig hade det också sådär och hon fyllde ut det ena med vaddering och jag har aldrig märkt någon skillnad. Nu har hon dock gjort en operation efter år av komplex, men om du kan jobba bort komplexen så tycker jag inte att operation är någon lösning =)