Bröst piller som faktiskt funkar!

28976 +1
Jag käkar nåt som heter Bust-up från Sthlm Company. Jag och min kompis började äta dom ungefär samtidigt. Vi har ätit dom nu i ca 10 veckor och hennes bröst har redan vuxit över en kupstorlek! Mina har dock inte vuxit lika mycket, men dom är på god väg. Pillerna funkar som så att dom stimulerar bröstvävnaden att växa, precis som kroppen gör i tonåren. Jag tror dock att man ska ha vuxit klart innan man använder dom.

Dom är dock svindyra, men jag lägger hellre pengarna på det än på en bröstoperation som kan leda till komplikationer och ärrvävnad mm.. Jag är faktiskt nöjd. Kika in på deras hemsida sthlmcompany.se och läs mer där. Jag är en helt vanlig privatperson som skriver det här så jag gör inte reklam för företaget. Vill bara rekommendera detta till alla tjejer som mår dåligt över sina små bröst. men tänk på att inga piller kan ge sådan skillnad som en operation gör. Lär er tycka om er själva först. Lycka till.

109 svar

jaevladocka +1
Men när du slutar äta dom där tabletterna då?
Krymper inte brösten igen då, har hört massor om såna där piller.
E_rica +1
Hur kan de få just bröstvävnaden att växa och inte all annan vävnad i kroppen? All vävnad måste ju bli stimulerad om det nu stämmer att pillrena stimulerar vävnadstillväxten? verkar båg det där.
MiiaMariia +1
Nu blir jag jätteintresserad. Får man fastare bröst av pilrena också? Jag har många gånger tänkt prova såna här tabletter, men ALLA har verkligen sagt till mig att de inte fungerar och att alltihop bara är bluff och båg. Finns det fler som har provat såna här tabletter och fått positiv effekt?
39856 +1
Tänk på att hon kanske bara jobbar för företaget och ljuger ;)
Mirri +1
Är det inte bättre att arbeta upp ett bättre självförtroende istället..?
MiiaMariia +1
Det kan man ju också göra, men jag känner inte för det. Jag vill bara ha större och fastare bröst, sen är jag nöjd:)
39856 +1
Man ska göra det man känenr för.
musli +1
Hej! Det låter underbart att det här har fungerat på er!
Jag har tittat mycket på olika metoder till bröstförstoring och har blivit väldigt nyfiken på den här typen av tabletter. Jag hittade Sthlm companys bust-up för ett par veckor sedan och var SÅ nära på att beställa rakt av. Men så hamnade jag på ett diskussionsforum där flera tjejer/kvinnor som testat denna tablettkur sa sig få blödningar (förutom mensen då). Har du och/eller din kompis fått det?
Och hur gör man under mensen? Om man som jag käkar p-piller, ska man göra uppehåll under de dagarna som man äter de vita pillrerna?
Mii_chaa +1
Åhh va bra att du skrev.. jag har skrivit å frågat lite om den här förut men alla börja snacka om ANDRA piller å sa att alla var likadana men jag ville veta om just dom HÄR.. finns det inga biverkningar? hur mycket större har dina blivit?
TinaSilver +1
Jag vet också en som ätit sånna piller och hon fick jätte snygga och stora bröst, man kan ju gåupp i vikt av pillren om man har lätt för det. Dom gör brösten fasta och fina. Självklart funkar det inte för alla jag tror det handlar om anlag och grejer. jag tänker absolut testa :) brösten krypmer inte efteråt och det är ju perfekt :) tänk att en operion kostar 40000 pillren några tusen lappar

TinaSilver.blogg.se
28976 +1
Okej nu ska jag försöka svara på era frågor.

-Man äter pillerna i 6 månader. då ska brösten ha blivit så pass stora som dom kan bli. Alla kan faktiskt inte få D storlek lixom. Eftersom bröstvävnaden stimuleras på samma sätt som dom gör i tonåren, ska dom inte krympa då man slutar äta dom. Jag menar dina bröst krymper väl inte för att du blir vuxen och brösten slutar växa. dom stannar ju i den storleken.

- Nej jag jobbar inte för företaget.

-Ja man ska få fastare bröst av pillerna. Eftersom det är gjort av örter som ska öka kvinnans välbefinnande så kan dom även lindra PMS.

-Varken jag eller min vän har fått konstiga blödningar av dom.

-När man äter p-piller ska man bara äta 3 piller om dagen istället för 4. Under mensen gör du uppehåll av pillerna. Eftersom jag har en hormonspiral som gör att jag aldrig har mens, äter jag pillerna hela tiden.

- Jag har inte märkt av några biverkningar faktiskt. Mina bröst har först blivit fastare och sedan har dom vuxit lite. Min kupa börjar bli trång nu, så jag måste köpa en större BH :)

Det roliga är att brösten börjar spänna och ömma precis som i tonåren så man känner att dom växer! Det är ju ett litet bevis på att nåt händer...

Men tänk på att pillerna fungerar olika för alla. Brösten växer absolut, men alla kanske inte kan få den storlek dom vill ha. Min kompis har säkert mer anlag för större bröst, det är därför som hennes har vuxit så fort. Jag var lite bekymrad över att mina inte vuxit lika snabbt, så jag skrev ett e-mail till Sthlm company och frågade om pillerna och så. Dom ger väldigt bra svar, så maila gärna dom om frågor. Om man dricker ett glas mjölk i samband med pillerna, så tas de upp lättare av kalciumet i mjölken!

Jag kan absolut inte LOVA att det funkar för er, men för mig funkar det iallafall. Och definitivt för mig kompis! :) Efter redan 3-4 veckor började mina bröst ömma.

Hoppas ni har fått svar på era frågor! Lycka till!
inance +1
Åhfan! :O
Jag skulle bli nöjd bara de blev så pass stora som innan mensen, vilket ändå knappt fyller en a-kupa, haha.
Skulle dock kännas lite surt om de inte ger någon effekt alls, vilket piller inte brukar göra. :/
Wellia +1
Men imed att det blir som i tonåren går man inte även upp på andra ställen? vilket ja absolut intevill;P
Fluuux +1
Har hört att det finns bröstpiller som faktiskt funkar. Och det är ju underbart. Men har också läst flera artiklar om att sådana bröstpiller kan ge cancer eftersom det främjar brösttillväxten kan det också främja tillväxten av cancerceller som blir tumörer. Vill inte vara en glädjedödare men det är ngt man bör tänka på. Vad har ni hört om den saken?
28976 +1
Alltså jag kan inte svara på om det endast ger fastare bröst utan att bli större, men jag vet att man kan styra själv lite hur länge man ska äta dom. Äter du inte i hela 6 månader så växer dom ju inte lika mycket.

Tydligen så ska pillerna motverka bröstcancer lite för att det är någon ört i pillerna som många i asien äter. Det är vetenskapligt bevisat att asien inte har lika många fall av bröstcancer som i västvärlden och dom tror de beror på för man äter mer av sådana örter.. tyckte det stod om de på deras hemsida.

Gå in och läs på sthlmcompany.se
Ellinor74 +1
Maddicken: Det står ju att olika ämnen i kapslarna skall vara bra för hud hår, metalt etc....men det jag funderar på och som inte framgår på deras sida är ju om man är garanterad att det inte på NÅGOT SÄTT leder till nån försämring av bröst, hud, hår etc efter att man tagit kuren...? Så jag skulle aldrig våga mig på att prova om jag inte har en sån garanti... Fick du någon sån garanti?
StarOfUsA +1
Shit, det här kanske man skulle testa nån gång när man blivit rik ^^ Jag som inte har någon klyfta alls, helt platt mellan tuttarna :(
Electrodog +1
Oh måste köpa såna piler
28976 +1
Ellinor74: Nej faktiskt så fick jag ingen sådan garanti.. och tyvärr kanske jag var dum som inte kollade sånt, men jag var faktiskt desperat. Jag äter dom iallfall och de verkar fungera...
schenell +1