Cerazette.. mens? hur länge?

33105 +1
Ha börjat me cerazette för nån vecka sen.. å först hade ja mens en vecka som vanligt.. sen efter typ en vecka ha ja fått mens igen.. å ha haft de 4 dagar nu.. hur länge kan ja ha de? ni som äter de.. skriv å berätta hur de varit för er :) allt.. biverkningar å allt..

30 svar

belsebub +1
Ja började med cerazette för ca 4 månader sen och ska byta. anledningen är att jag blöder näst intill hela tiden, som längst har ja haft ett uppehåll på två veckor. oftast är det så att man får jätte lite mens till ingenting elller som mig. det är ju jätte olika, men man rekomenderar att vänta 3 månader eftersom det är förrrän då man kan se hur kroppen reagerar. jag har två kompisar som blev helt utan mens o ev mellan blödningar nån gång sällan. en som fick extrema humörsvängningar och så jag som blöder hela tiden! lycka till hoppas det går bättre för dig:)
33105 +1
Okej :) tack för svaret! har du gått upp i vikt nått?
lepsyl +1
Jag blödde lite oregelbundet i början men sen blev det bra, satte senare in en Pstav som fungerar superbra :) Men jag ade väl inga direkta hurmörsvängningar och jag gick heller inte upp i vikt. Men däremot så fick jag väldigt ömma bröst eller körtlarna i bröstet hårdnade till på olika ställen så det upplevdes som knölar i bröstet, men sen ja fick staven så har jag inga, skönt :).
33105 +1
Okej! har du regelbunden mens nu eller blöder du inget alls? ahaa, va bra :)
lepsyl +1
Jag har oftast ingen mens alls :) det kan komma nån enstaka gång och det är inte mycke och går oftast över på 3 dagar typ :) har bara haft den i 6 mån så :)
frso +1
Min mens slutade direkt när jag började ta dom faktist, jätteskönt! men det är ju olika för alla.
33105 +1
Jaha okej, va skönt :) men ja blöder inge mycke.. de är så lite! men men.. jobbigt ändå :p
lepsyl +1
Ja men man får nästan ha lite tålamod med sånt, man får tänka att man faktiskt ställer om kroppen, jag skulle iaf ge det 6 mån innan jag bytte :) för det var nog iaf såpass lång tid det tog för mig att komma överens med Cerazette :)
ceciliany +1
Jag åt cerazette tre månader och hade mens hela tiden! Bara lite, lite men varje dag. Blä! Så jag bytte!
33105 +1
Meeh usch :( hoppas de inte bli så för mig..
mayleen +1
Jag har käkat cerazette i en månad nu, och den mensen då jag började ta dom höll typ på dubbelt så länge än vad det brukade. Sen fick jag mens IGEN efter typ en och en halv vecka fast då var det inte så mycket och inte så länge heller. Har inte fått några biverkningar hittills iallafall :)
paien +1
Jag har ätit cerazette i två omgångar. Först bara i ca 4 månader, men jag slutade för jag hade mens nästan hela tiden, hade ingen sexlust och jag var nere hela tiden.
Men sen gav jag pillrena ett nytt försök, för det är så jobbigt att alltid ha med sig kondom (jag har en fast pojkvän och båda är testade och friska så kondom behövs inte för oss)

Nu har jag ätit dom i snart ett år. Mensen har blivit mycker mer regelbunden än första gången. Har mens typ två-tre dagar två gånger i månaden. Men det varierar ju också.. Jag mår psykist dåligt ibland, men jag ska köpa rosenrot så jag hoppas jag mår bättre av dom! Sexlusten är också bättre än förra gången. Men vissa perioder är den som bortblåst.
Jag äter cerazette för att jag inte vill ta så jättemycket hormoner.. det räcker med ett för min del ;)

Hoppas det funkar för dig!
vims +1
Har också knaprat cerazette. känner mig inge vidare nöjd med om..
mensen blev längre. fick någon mellanblödning i början men sedan blev mensen väldigt regelbunden. men däremot blev jag jävligt deprimerad av dom hela tiden. så nä usch
47920 +1
Jag har ingen mens alls.. Hade det en gång typ men sen kom den inte tillbaka :D Har ätit dem i 7 månader nu..
belsebub +1
LdBMilk: jag har inte gått upp någonting. glömde säga det som dom andra att jag har hafft också väldigt lite mens under hela tiden. har slutat nu och fått blödningar på riktigt plus mensvärk(:S) vilket jag inte hade innan. sjukt att det faktiskt är så stor skilldnad ändå!
Zeed +1
Jag har ätit cerazette i lite mer än en månad nu.Första dagen jag tog dem hade min mens slutat dagen innan men när jag tog dem fick jag mens i några dagar till. Och nu det sista har jag haft mens konstant i två veckor. Och det verkar inte vara på väg att sluta heller. Hur jobbigt som helst :S
33105 +1
Ja :s så är de för mig me.. mens hela tiden. är inne på min andra karta.. men ska iaf inte ge upp än. det kan ju vända :) så man inte får nån mens alls..skulle va skönt!
Blond_evil +1
Hallå :)

Jag har käkat cerazette i 9 månadernu och en vecka haha :) För mig har jag itne alls fått någon biverkning eller så. Jag har inte haft någon oregelbunden mens eller så först när jag började äta de så hade jag mens i två dagar annars har jag 4 (5e kommer ba lite). När du köper cerazette så är de bruksamvisning i förpanckingen där står även biverkningarna. har itne heller haft mensverk å jag brukar va sängliggande vid mens annars.

Jag har inte heller gått upp i vikt utan har förlorat 8 kg. men det är att de finns nån sak i p-pillerna (alal p-pilelr) som gör att din matapptit ökar. därför går man upp ivikt av man äter mer. men inte av själva p-pillret

Det har funkar suveränt för mig jag
jejja +1
Jag har blivit så otroligt less på dessa p-piller. Har varit nära på att sluta flera gånger pg.a att jag haft mens från och till under dessa 6 månader. I början hade jag mens nästan 2 månader i rad! Men nu fick jag höra att det tar 6 månader innan kroppen vänjer sig så jag har stått ut..nu är det mycke bättre! både med humöret och mensen.
belsebub +1
Jag fick höra att man ska ha ssmma i tre månader för att se hur kroppen reagerar. hade dem i 4 och gav upp så nu har jag mina gamla yasmin igen:)