Honung och kanel botar de flesta sjukdomar

cyrine +1
HJÄRTSJUKDOMAR:
Gör en kräm av honung och kanelpulver, bred ut den på bröd, istället för ditt vanliga pålägg, och ät det regelbundet till frukost. Det reducerar kolestrolet i artärerna och räddar patienten från hjärtattack. Även, de som redan haft en attack, om de gör detta dagligen så är de mil ifrån nästa attack. Regulärt användande av beskrivd process gör det lättare att andas och stärker hjärtats slag. I America och Canada, har många sjuksköterskor behandlat sina patienter med stor framgång och har kommit fram till att när du blir äldre, förlorar artärerna och ådrorna flexibiteten och blir förstoppade; honung och kanel ger liv i artärena och ådrorna igen.

ARTRIT:
Artritpatienter kan ta dagligen, morgon och kväll, En kopp av hett vatten med två skedar honung och en tesked av kanelpulver. Om man tar det regelbundet kan även kronisk artrit botas. I en ny forskning de gjorde i Köpenhams Universitet, fann de att när doktorerna behandlade sina patienter med denna blandning av en sked honung och en halv tesked kanelpulver före frukost, så fick de resultatet inom en vecka att, av 200 personer, blev 73 patienter totalt befriade från smärta, och inom en månad, hade de mesta patienterna som inte ens kunde gå eller röra sig pågrund av artrit börjat gå utan smärta.

URIN INFEKTIONER:
Tag två matskedar av kanelpulver och en tesked av honung i ett glas med ljummet vatten och drick det. Det förstör bakterierna i blåsan.

TANDVÄRK:
Gör en kräm med en tesked kanelpulver och fem teskedar av honung och lägg det på den onda tanden. Detta kan du göra tre gånger om dagen tills tanden slutar värka.

KOLESTEROL:
Två matskedar av honung och tre teskedar av kanelpulver blandat i 5dl tevatten,ges till kolestrolpatienten och då reduceras kolesterolnivån i bloder ca 10% inom två timmar. Som det nämndes för artritpatienter, om man tar det tre gånger om dagen så blir vilken kronisk kolesterol botad. Enligt information som man fick i Said Joournal, så försvinner mycket kolesterol om man äter rent honung med maten varje dag. Förresten, om du tar kolesterolmedicin, SLUTA! De alla innehåller STATIN vilket försvagar dina muskler...inkluderat ditt HJÄRTA och ingen medicin har visat sig att stoppa hjärtattacker eller strokes.

FÖRKYLNINGAR:
De som lider av vanliga eller allvarliga förkylningar borde ta en matsked ljummen honung med 1/4 sked kanelpulver dagligen i tre dagar. Denna process botar den mest kroniska hostan, förkylningar, och rensar bihålan.

OROLIG MAGE:
Honung man tar tillsammans med kanel botar magont och fixar magsår från roten.

GASER:
Enligt studier gjorda i Indien och Japan, är det visat att om man tar honung tillsammans med kanelpulver så blir magen fri från gas.

IMMUNSYSTEMET:
Dagligt användande utav honung och kanelpulver stärker immunsystemet och skyddar kroppen från bakterie och virusattacker. Vetenskapsmän har kommit fram till att honung har flera vitaminer och järn i stora mängder. Konstant användning av honung stärker de vita blodkropparna som slåss mot bakterie och virussjukdomar.

MATSMÄLTNINGSPROBLEM:
Kanelpulver sprinklat på två matskedar med honung som man tar innan maten, tar bort det sura och magen smälter de mest kraftiga måltider.

INFLUENSA:
En vetenskapsman från Spanien har bevisat att honung innehåller en naturlig ingrediens som dödar influensabaciller och räddar patienten från att insjukna i influensa.

LÅNGT LIV]:
Te med honung och kanelpulver, när man gör det regelbundet, gör att man blir friskare och ger kroppen större chans att klara sig längre. Ta fyra matskedar med honung, en sked med kanelpulver och tre koppar med vatten och koka det som om du gör te. Drick 1/4 kopp, tre till fyra gånger om dagen. Det håller huden fräsh och mjuk och hejdar att man känner sig gammal. Livslängden ökar även en 100åring, kan börja göra samma sysslor som en 20åring.

FINNAR:
Tre matskedar med honung och en tesked med kanelpulver tilllsammans och lägg det på finnarna innan du sover. Skölj av det nästa morgon med varmt vatten. Om man gör detta dagligen i två veckor, försvinner finnarna från roten

HUD INFEKTION:
Om man lägger honung och kanelpulver på de affekterade ställena, så botar det exem, ringorm och alla typer av hudinfektioner.

VIKTMINSKNING:
Dagligen på morgonen en halvtimma innan du äter frukost på tom mage och på kvällen innan du sover, drick honung och kanelpulver som kokat i en kopp med vatten. Om du gör detta dagligen, reduceras vikten av även den mest överviktiga personen. Också, om man dricker denna mix dagligen så ger man inte fett chansen att samlas i kroppen även om personen kanske har en diet med hög kalorihalt

CANCER:
Ny forskning i Japan och Australien har funnit att advancerad cancer i magen och i benen botas väldigt effektivt. Patienter som lider av dessa sorter av cancer borde dagligen ta en matsked med honung med en tesked av kanelpulver i en månad tre gånger om dagen.

16 svar

cyrine +1
UTMATTNING:
Nya studier har visat att sockret i honungen är mer hjälpsam än skadlig för kroppens styrka. Äldre invånare, som tar honung och kanelpulver i lika stora mängder, är mer alerta och flexibla. DR.Milton, som har gjort research, säger att en halv matsked med honung som man blandar i ett glas med vatten och man sprinklar kanelpulver, om man tar det dagligen efter att ha borstat tänderna och på eftermiddagen runt 15.00 när vitaliteten börjar avta. Så ökar vitaliteten av kroppen inom en vecka

HÖRSELPROBLEM:
Dagligen på morgonen och på kvällen så tar du honung och kanelpulver i lika stora mängder, återställs hörseln.
donnabelly +1
Fan va coolt, jag är sjuk just nu så jag måste testa!
cyrine +1
Säg till om det funkar :)
AbbYJamsen +1
Vad har du för källa till all den här informationen? väldigt nyfiken på det...
ve-licious +1
Tack för tippset :) har u.infektion nu plus är förkyld så kan ju passa på att testa nu då :)
Prey +1
Du verkar ju helt glömt bort det faktum att kanel är giftigt i stora mängder då det innehåller Kumarin (vilket även används i råttgift) och kan ge leverskador...

Faran med kanel som hälsokost har även livsmedelsverket uppmärksammat i en artikel i DN för ett par år sedan...
52441 +1
Bull :d:d
zzyzxrd +1
Hur är det med honung? Är det onyttigt med allt sockret i eller är det något naturligt?
Prey +1
Honung innehåller väldigt, väldigt mycket fruktsocker och det är på senare tid man börjat forska i att fruktsocker är en stor bov i fetmaepidemin. SvD har bland annat publicerat artiklar om detta.
28557 +1
Botar gör det knappast. Men det ger säkert vissa effekter om man tar det i rätt mängd. Byt ut raffinerat socker mot honung och ha lite kanel på frukostgröten. Det gör ingen större hälsoskillnad annat än att det är lite, lite nyttigare, främst för att det är naturligt. Det är godare dock! Det mesta av det du skrev måste jag hålla med om är mest bullsh*t.. Det finns till exempel inga vetenskapliga bevis för att honung och kanel skulle hindra fett från att tas upp av kroppen.. Eller att det skulle BOTA hudsjukdomar. Lindrar gör det väl på sin höjd, som med aloe vera. Vart har du fått allt ifrån?
28557 +1
Oj. jag såg inte ens det där om hörseln.. Hur skulle det fungera tror du?
cyrine +1
Haha fråga inte mig, kan hålla meder.

Jag la upp inlägget för att kolla om nån har testat det eller vågar testa helt enkelt.

hittade den info på : apg.blogg.se/2009/september
69105 +1
Eller så dricker man kanel tea bara :)
28557 +1
Bra idé med kanelte! en skvätt honung och lite god vilja så kan ju placeboeffekten göra underverk! Det är ju bra livsmedel så det är inte dem jag ifrågasätter, det är bara.. Ja, det verkar liksom lite (mycket) otroligt. Men köp Yogi-te! Många av sorterna innehåller kanel, men framför allt orginalet.
Jelena +1
Till @cyrine
Hej! Jag har använt kanel och honung nu i 2 veckor för viktminskning. Har inte gått när i vikt än, men jag går oftare på toaletten och mina fötter är inte lika kala som förut. Ska fortsätta använda det så får vi se hur det går.
Hurrdurr +1
Hahaha, det här var nog den mest hjärndöda tråd jag sett på stylesearch. Att honung och kanel skulle bota cancer är rätt absurt att påstå.