Hur lång tid för ögonfransar att växa?

Lillatrollet +1
Hade ögonfransförlängning ungefär en månad innan jag var tvunget att ta bort dom för jag skulle opereras. Har nu varit utan i 2 månader och dom har fortfarande inte växt ut som dom var innan! Har haft mascara ungefär 2 gånger under dom här 2 månaderna så har absolut låtit dom vila.. Läst på flera forum och en ögonfrans växttid är 6-8 veckor, men det har fan inte hänt nåt?!

Kan också tillägga att dom är lite längre på vänster öga, men på höger öga är dom hur korta som helst. Och nej, jag jämför inte med hur dom var när jag hade förlängningen utan jag vet att så här korta har dom aldrig varit :(

8 svar

Tottin +1
Hår växer i cykler, kanske är du i en "inte växa"-period nu. Men annars kan du ju äta sådana tabletter som ska vara bra för hår och naglar.
Lillatrollet +1
Ja hoppas jag är inne i en sån period, speciellt då jag gjort en väldigt stor operation så all näring jag äter går väl åt att läka det.. Men samtidigt är det knas att dom är kännbart längre på vänster öga än höger hahah :)
FoxyCleo +1
1 månad ungefär.
Lillatrollet +1
Till @FoxyCleo
Varför har inte mina växt ut typ nåt på 2 månader nu? :( inte haft mascara eller nåt som jag annars har varje dag i vanliga fall..
FoxyCleo +1
Till @Lillatrollet
Det kanske tar en månad till, är det bara fjun eller typ som cancerpatient?
Fnitterfia +1
Brände upp ögonfransarna + ögonbrynen i somras, tog typ 6-7 v innan de var tillbaka. Nu ser det ut som jag har lösögonfransar, sjuuuukt långa och svåra att sminka till och med.. Köpte ett medel som hette Nanolash, funkade ba fint!
FoxyCleo +1
Till @Fnitterfia
Hur lyckades du med det?
Fnitterfia +1
Till @FoxyCleo
Skulle tända en gasolgrill som pappa hade tvättat av med högtryckstvätten, så den var lite trögstartad så skulle hjälpa till med en tändare... Resulterade i en eld-poff rätt i ansiktet -.-'