hur mådde ni av p-stav?

dicaprioswf +1
För en månad sen skrev jag ett inlägg om att jag var gravid. För 10 dagar sen gjorde jag en kirurgisk abort och det var såklart riktigt jobbigt, att behöva gå igenom det var en av de värsta sakerna jag varit med om. Efter aborten kände jag mig tom på något sätt, jag var inte ledsen men jag var inte glad. Det kändes som att jag hade förlorat mig själv på något sätt och nu, 10 dagar senare, mår jag så dåligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag känner mig så ensam även fast jag inte är det och jag känner mig verkligen inte som mig själv. Under aborten satte jag in en p-stav och jag vet inte om det kan vara en anledning till att jag mår så otroligt dåligt?

Allt kändes helt okej tills för bara några dagar sedan då jag har börjat gråta av allting eller utan anledning, jag tar illa upp av nästan allt, är så otroligt lättirriterad och blir sur eller arg på min pojkvän helt plötsligt. Exakt såhär mådde jag när jag använde p-piller så jag slutade med de och mådde sedan bra med en gång igen, kan det vara samma sak med p-staven? Självklart är aborten en anledning till att jag inte mår som mig själv just nu, men nu mår jag verkligen RIKTIGT dåligt och har ångest/känner mig deprimerad så fort jag är ensam. Jag orkar inte gå runt och må såhär ifall p-staven är en stor anledning till det, är det någon som har haft samma problem? Tack på förhand!

3 svar

mamacitaa +1
Har inte haft pstav själv men det handlar ju om hormoner, vissa klarar helt enkelt inte av dom. Så självklart kan det vara pstaven som spökar. Det kan ge med sig, du har ju inte haft i den så länge men om du tycker att det känns olidligt tycker jag abslout att du ska kolla över hormonfria alternativ typ kopparspiral.
Pawni +1
Tänker mig att det inte bara är hormoner från p-staven som spökar utan hormoner från din graviditet
Mliillo +1
Man ska ju få tid för efterbesök av kurator så tycker du ska ta upp det med henne om du oroar dig