Hur stannar man växten?

Finnsinget +1
Jag är 172cm lång och jag vet att det inte är överdrivet långt men jag vill verkligen inte växa mer! Jag gör vad som helst för att stanna i växten så kom med förslag om grejer som får växten att stanna :)

12 svar

119166 +1
Jag tror inte att det går att stanna i växten, de jag har hört är att man slutar växa 2 år efter mensen men det kanske är en myt bara
Merida +1
Du kan prata med din sjuksköterska. En vän till mig har fått växthämmande tabletter! :) Men hon var beräknad att bli 190-200 cm! :) Nog en viss skillnad där! ;)
DinFramtid +1
Drick överdrivet mycket alkohol och knarka. Då kommer du garanterat stanna i fysiska utvecklingen!

Nej, men seriöst så finns inte så mycket du kan göra för att sluta växten. Får man fråga varför du vill sluta växa? Det är snyggt och ståtligt att vara lång :)
jagarbest +1
Spring in i en vägg med huvudet före :P Det fungerar alltid :) För då dödar du dina hjärnceller som har sådana skittankar :D Långa tjejer tycker många killar är attraktivt. Men tycker du om små dvärgar kan jag se hur det skapar problem
58736 +1
Lär dig att vara nöjd över din kropp. Jag är 183 cm lång och ibland är det jobbigt - men va fan! man får göra det bästa med vad man fått :)
108615 +1
Är det inte försent att få tabletter som gör att man inte växer mer vid 16år? De ville ge mig det när jag var liten då de räknade ut att jag skulle bli 1.85m.
Jag fick inget som stoppar växten och jag har inte växt sen jag var 13-14 år. Är 1.72 idag och supernöjd :)

Kolla med din skolsyster om hon kan se hur lång du kommer bli.

Du kanske inte ens är 16 förresten..?
Sevenseed +1
Vet en som tog växthämmande, så hon slutade växa på längden men gjorde det ist på tvären. Mitt tycke är man ger fan i växthämmande.
Merida +1
Råkar inte vara så att hon åt mer än hon motionerade bara? ;)
Sevenseed +1
Möjligtvis det med. Men man vet inte helt hur kroppen reagerar på växthämmande. Bara ordet låter skrämmande för mig.
jaseyrae +1
Kanske är mer "vanligt" med behandling som ökar längden. När jag var liten fick jag erbjudandet om att få detta, men vägrade. Nu är jag 160 och älskar min längd ^ ^
58736 +1
Det här inlägget är från maj 2013... Får hoppas att TS vant sig vid sin längd nu ;)
Kandeharii +1
Du kan börja med att lägga kläderna i garderoben så dom inte syns❤️