Hur vet jag om folk tycker att jag är äcklig?

Gumm +1
Hej!
Det här kanske är en as konstig fråga men hur vet jag om andra anser mig som typ ofräsch? Jag menar, ibland kan jag träffa någon som jag anser är ofräsch trots att personen i fråga kanske inte direkt sitter och petar i näsan eller luktar illa.
Det enklaste skulle vara att fråga någon jag litar men jag skulle säkert inte få ett ärligt svar, jag skulle lixom inte säga till någon att ja du är ofräsch.

Finns det något man kan tänka på eller bara få reda på om folk i min närhet tycker att jag är äcklig?

Låter konstigt jag vet men jag har funderat på det på senaste och vill absolut inte anses som en ofräsch människa!

Snälla svara någon!

4 svar

Amandie +1
Så länge du sköter din hygien är det väl ingen som skulle kunna tycka det om dig? Eftersom du ens ställer frågan tror jag du är självmedveten nog att svara på den frågan själv :P
Mliillo +1
Vad menar du med ofräsch? Att man inte tar hand om sin hy, duschar inte eller?

Som ovan säger, sköter du din hygien finns det inget du bör oroa dig för.
fanskap +1
Förstår nog lite vad du menar. Fast jag känner mig bara ofräsch när jag har finnar, tar hand om mig själv otroligt mycket men när finnarna dyker upp känns det som att alla tycker att jag är jätteäcklig!
Anastasiada +1
Jag brukar tänka så här; duscha, använd deodorant, tvätta händerna, borsta tänderna, tvätta ansiktet, återfukta, fixa håret, lätt sminkning, rena kläder, inte för högljudd och översocial, inte för introvert. Då finns det nog ingen som tycker att man är ofräsch. Sen får man ju tänka lite på hur man själv vill framstå, det finns ju folk som tycker att de flesta människor är äckliga och sen finns det dem som inte tycker att någon är ofräsch oavsett hygien :)