Juvederm första gången

Pawni +1
Jag har funderat länge på att göra läppförstoring med juvederm. Jag har en fin amorbåge på överläppen så jag tror att det kan bli väldigt naturligt. Jag tänkte mest höra om det är några här som har gjort det?
Vad betalade ni?
Vad fick du för bedövning? Spruta, salva eller ingen alls?
Gjorde det mycket ont? Jag är livrädd för nålar :(
Hur länge var du svullen, och fick du mycket blåmärken? Samt hur länge satt det i?
Och hur många ml gjorde du, hur var dina läppar efter?

10 svar

123383 +1
Jag använde revanesse 0.5 ml och bara överläppen. 1600 kr. Man fick något geleaktigt pålagt innan som bedövde. Gjorde ej ont kändes som när man nyper i armen. Var lite svullen / inga blåmärken. Ät ananas några dagar innan det hjälper samt undvik lök vitlök kosttillskott 2 veckor innan osv. Min överläpp blev skit fin men efter dag 3 typ blev det mindre såklart efter svullnaden lagt sig. Kom ihåg rör inte läpparna minst i 2 dagar efteråt!
Pawni +1
Till @Nasha12
Blev du nöjd med 0.5? Eller önskade du efteråt att du hade tagit mer? Jag vill lägga både i överläpen och i underläppen. Funderar på totalt 1 ml eller 0.8 om det går..
Ska läsa på lite om revanesse.. :)
123383 +1
Till @Pawni
Asså överläppen ska vara liite större än underläppen för att undvika anka. Men ja lite mer skulle jag absolut vilja ha. Ville dock vara säker så ville börja med det lägsta 0.5 :)
NOOOO! Menar såklart underläppen ska vara större!! :)))
123383 +1
Till @Pawni
Beroende på vem du går till kan dom säga att du ska komma tillbaka varje månad typ. Men nej!!! Ju oftare desto mer stick i läpparna och efter ett tag kan det sätta permanenta "hål av nål" hål i läpparna ush :)!
Pawni +1
Till @Nasha12
Blev det stor skillnad från innan? Eller märkte folk du kände bara on du berättade det? :P
Pawni +1
Till @Nasha12
Vill mest prova en gång och se om det är något för mig. Blir jag nöjd kan jag tänka mig att fortsätta var 6 månad eller så, tills läpparna är "permanenta" (om jag har turen att kroppen vänjer sig)
Vill lägga ungefär lika mycket uppe och nere, min överläpp är tydligt mindre än underläppen så tror det blir bra
123383 +1
Till @Pawni
Berättade faktiskt inte för en enda person inte ens min familj. Tror ej de skulle märka ändå då dom har stora läppar naturligt. de första dagarna kunde jag själv se skillnad men nu när de gått några månader är det nästan borta men kanske lite kvar (min överläpp är liten nu men tänk hur liten den var innan) så tänker jag nu när jag tänker att jag kunde sparat pengarna istället :) Det är värt faktiskt
Pawni +1
Till @Nasha12
Tänker du göra det igen? :)
123383 +1
Till @Pawni
Ja när jag kan ha råd med det igen. Vill dock göra det hos en läkare i Beverly Hills älskar hans resultat :) @simonourianmd1
Pawni +1
Till @Nasha12
Vad roligt! Ska nog förbi ett ställe nästa vecka och höra lite med dem :)