Kan inte få i mig mat efter bråk

Bullich +1
Hej, nu har jag ett stort problem. Jag får inte i mig mat och verkligen inte frukost!!

Det hela började med att jag och en kille som verkligen gillar mig eller aa han älskar mig rent utav och jag har/håller på med bråkat typ varje dag över internet eftersom vi bor 110 mil ifrån varandra. Vi har träffats men då blev det tjafs. Och i måndags släppte jag bomben med att jag inte har samma känslor som han och ville helst att vi skulle bli vänner för jag började må dåligt över att bara tjafsa. Han blev helt förkrossad och han sa att han skulle ta bort mig överallt och allt vad det nu va.

Jag blev ledsen över allt han sa och kan väll säga att jag grinade hela den dagen och sen så sa jag det till mina föräldrar och det blev oroliga för mig. Dagen efter så mådde jag skit. Jag fick knappt i mig någon frukost. När jag stoppade in min rostade macka i munnen så var det som att jag ville spotta ut den eller typ spy. Blev super rädd! Dagen gick och kunde knappt få i mig lunch eller middag. Jag tränar väldigt mycket och äter väldigt mycket för att jag ska orka träna och få den näring som min kropp behöver. Jag fick i mig måltiderna men det gick långsamt.

Dagen därpå (alltså igår) hade jag en basketmatch på förmiddagen och jag fick i mig en rostad macka och ett ägg och ett glas oboy (inte bästa frukosten) men det var det jag fick i mig och jag fick samma symptom som dagen innan när jag åt mackan. Väl på matchen trodde jag att jag inte skulle kunna klara spela men jag klara det! Vi vann vilket var skönt! Sen så fick jag äta på Max och jag kunde få i mig ett minimål men det gick kanske lite trögt. Till middagen serverades det grillat älgkött med hasselbackspotatis och alla finesser och jag fick i mig det men det gick lite lättare än innan på Max.

Idag så skulle jag träffa en kille och var tvungen att passa en buss och försökte få i mig 2 mackor (dock en annan sorts bröd) men fick samma problem då också! Och jag var verkligen jättehungrig till frukosten men det gick inte att få i mig något!

Jag börjar bli riktigt orolig! Jag behöver frukost annars kommer jag inte klara av dagen. Kan jag bara må skit för allt det som hänt? Någon som känt såhär också och hur gjorde ni? Behöver verkligen hjälp! :( Tycker att jag är så pass ung för att inte kunna äta och jag fyller 16 år imorgon!

25 svar

mamacitaa +1
Du tänker nog på den där killen undermedvetet. Gjorde nyligen slut med mitt ex, åt inte normalt på 1 vecka så det är inget konstigt. Det kommer bli bättre och du kommer få tillbaka aptiten men kom ihåg att chilla lite med träningen om det är så att du inte får i dig tillräckligt med näring.
112429 +1
Chilla med träningen, lev ditt liv och ät små portioner och tvinga inte i dig mat. Du kommer få tillbaka aptiten snart igen!
Beavy +1
Du behöver nog bara komma över situationen med killen. Kanske är jobbigt men det blir bättre. Som sagt, lugna ner dig med träningen och ät sådant som går ner lättare än en macka. Lagad mat verkade ju fungera bättre? På morgonen har jag alltid extremt svårt att äta - prova att ta youghurt med müsli eller något annat "lätt-tuggat" istället. Bättre än inget .
Bullich +1
Till @mamacitaa
Till @Mliillo
Jag har börjat få i mig mat men det går trögt, tar ca 40-60 min att få i mig en portion. Det jag mest har problem med är att få i mig mat på morgonen. :(
Bullich +1
Till @Beavy
Jag sa till mamma att jag behöver prova något nytt och vi båda konstaterade att jag skulle testa yoghurt/fil med flingor och sen äta hårdbröd.
Beavy +1
Till @Bullich
Låter bra :) jag upplever det alltid svårare att trycka i min något just på frukosttid hemma - men kan exempelvis ta med mig en macka på bussen och får i mig den bättre där. Måste ju inte ske 5 min efter att man vaknat :P
Min kropp blir hungrig när den "kommit igång" lite liksom. Sällan direkt på morgonen. Prova
Beavy +1
Och jag tycker att du ska prata mer med dina föräldrar eller vänner om killen och allt. Man mår alltid bättre av att prata om problemen och om man är ledsen över något - de kanske kan få dig att sluta tänka så mycket på det :) Dessutom gjorde du inget fel av vad jag kan utläsa. Alla blir ju ledsna av att bli dumpade men det är ju inget du ska behöva ta på dig - inte ditt fel att du inte var kär längre :) livet går vidare
mamacitaa +1
Gör smoothie, kan man göra kvällen innan och sen dricka på morgonen. Brukade ha youghurt, frysta bär, vatten blandat med havregryn och ibland någon mer frukt typ banan.
Victoria08 +1
A classic. Böla ut på valfri plats. Bestäm dig för att ditt välmående går före alla störiga killar. Det kommer gå bra.
Merida +1
Det tar tid att må bra igen efter något sådant. Ingen fara. Sluta stressa över maten. Det kommer.
Bullich +1
Till @Beavy
Jag berättade redan den dagen det hände till mina föräldrar frö det har träffat han och pratar om han då o då så det vet vad som har hänt.
Jag har alltid haft lätt att äta frukost på morgonen men nu går det inte längre, antingen är det över det som har hänt eller så har jag blivit spyless på mackor? :o
Btw, vi hade inget förhållande med varandra utan vi höll bara på.
Bullich +1
Till @Victoria08
Nu har hans kompis börja skriva med mig om honom och att jag ska prata med han och massa grejer. Det är inte killen som jag har bråkat med som sagt att han ska ta kontakt med mig utan han tog eget intiativ.. :/ Har liksom berättat för han men han säger att jag ska ge honom en ny chans.
Beavy +1
Till @Bullich
Kan ju vara mackorna :P men om du känner att du fortfarande mår dåligt så är det ju förmodligen fortfarande något som tynger dig = något du måste få ur dig och bearbeta. Du berättade ju vad som hände, men du kanske skulle behöva berätta hur du mår?
Hur mår du, På riktigt? Är du glad eller ledsen över något? Grubblar du på något? Något du är rädd eller orolig för? Det kan ju vara både litet eller stort :)
robino +1
Sådär blir jag alltid när jag mår dåligt/har ångest, blir illamående av att äta. Försök lugna ner dig, ät så gott det går... Kommer gå över :)
Victoria08 +1
Till @Bullich
Nu skall du koncentrera dig på ditt liv och på att må bra. Att hans "kompis" håller på är bara att delete, delete och delete. Bara ytterligare en stressfaktor orsakad av en tomte som fan inte har med saken att ens göra: usch! Blockera nummer etc och sånt ett tag nu och move on. Du verkar ha mycket för dig, gör kul saker istället för att stoppa in rester av det här i hjärnan!
Bullich +1
Till @Victoria08
Han skrev också att han ångrar sig, ge han en ny chans han förtjänar det".
Det jag svarade var att "SÅ min hälsa och välmående är ingenting? Ska han gå runt och ha det bra medans jag mår skit?
Merida +1
Till @Bullich
Det finns ett ord till som du bör lära dig: honom.

Iaf. De bor 110 mil från där du bor. Skit i dem. Finns ingen anledning att svara dem. Du har sagt nog och hur kul känns det att vara ihop med någon när man blivit övertalad till det? Nä, detta är dömt att misslyckas oavsett utgång från deras sida. Från din sida blir det bara en förlust om du går tillbaka till honom.
Bullich +1
Till @Merida
Aa jag kände redan innan att distans förhållande är inge vidare för mig. Inte haft ett förhållande på 2 år då jag fick ett rykte av honom som spreds sig över hela skolan! Har varit väldigt osäker på förhållanden efter det :(
Killar finns det, men känns som att jag behöver vara borta från flirt ett tag!
Merida +1
Till @Bullich
Då tycker jag att du ska ta en paus från det.

Hur gammal är du?
mamacitaa +1
Till @Merida
16 skrev hon