Lite "extra" brun i sommar!

maatildaah +1
Hallå allihopa!

Jag e en sån person som verkligen måste ligga ute o PRESSA varje sommar för att ja ska få nån färg över huvudtaget... de e inte så att ja blir röd som en kräfta, ja blir brun, turligt nog.
men har hört att de finns nån slags sololja eller nått som gör att man blr megabrun :D
så ja bara undrar vad den heter så ja kanske kan testa den :D

Puss&Kram

19 svar

janette +1
När jag var i spanien i somras sålde dom någon spray... det var någon sololja med morotsgrejs i, vet inte vad det var riktigt. men hur som helst, en som var med på resan köpte den och han blev hur brun som helst... :) haha, hoppas det hjälpte lite iaf :p
maatildaah +1
Hehe tack! men måste ja inte åka till spaninen då? :P
janette +1
Hihi, nej det hoppas jag verkligen inte! :p men fråga i någon hälsokostbutik kanske? om dom inte säljer kanske dom vet vad produkten heter om inte annat, så kanske du kan beställa från någon annanstans. men ja, en sololja som innehåller morotsextrakt... om du förklarar det så borde dom fatta vad du menar. :p
Knepig +1
Jag kör med vanlig babyolja :)
dumbi +1
Jag har en kokosextraktolja och det hjälper faktiskt lite grann, kanske inte om du använder det en gång men flera gånger. Köpte den på ullared fast den finns såklart i hälsobutiker överallt!
Knepig: babyolja? låter.. knepigt? haha :)
Knepig +1
Hahahah, knepigt? :D
Det är ju typ som olivolja, man blir asbrun av det, typ som att solen reflekteras extra mycket *låta smart* xD
dumbi +1
Jamen jag menar, babyolja? det blir man ju bara mjuk och len av? vilket märke har du? detta måste ttestas! :)
maatildaah +1
Babyolja?
Men de e ingen som har ett namn på nån produkt ja kan testa? :D
Susii +1
Vilken sololja som helst hjälper ju! solskyddsfaktor NOLL.
Susii +1
Men det är dåligt för huden att intensiv sola med olja!
maatildaah +1
De tänkte ju ja också... vill inte bränna sönder mig. o har ju hört att de finns nån speciell produkt som typ kokosnötsolja eller nått :D
81287 +1
Vi har en sådan här hemma hos mig. Det är någon slags olja som typ "steker" huden. Så man ska vara väldigt försiktig med att sola, så man itne ligger på stranden hela dagen med värsta oljan på sig, då blir man garanterat bränd. Jag är också en sån som måste ligga väldigt länge och pressa för att bli brun över huvud taget, men jag blir aldrig röd. Fast jag har fräknar och gillar inte det alls, därför undviker jag solen rätt mkt.. :/
Men somsagt, det är någon kroppsolja, man kan säkert köpa det på typ h&m eller åhléns eller något, kostar kanske lite mer än en vanlig solcréme? :)
echo +1
Hawaiian tropic kanske? :)
52441 +1
Ajajaj, inte olja på huden när du är i solen :O
Det kokar ju! Jag fick hemska bännskador på axlarna förra sommaren när jag hade babyolja efter duschen :/ Gick rakt ut och solade..
Men du kan käka såna piller annars :)
Lajke +1
Jag har en sån olja med solkyddsfaktor! :) Köpt på ullared, den är jättebra. För att testa smörjde jag bara in en del en gång och så blev jag värsta brun där XD (alltså, brunare men inte liksom WOAAAH)
J_Ellhage +1
Tror de finns något som heter hawaii tropic eller nåt sådant den e bra!
beau +1
Ja, Hawaiian tropic har s.k. Tanning oils, men köp en med solskyddsfaktor! visst, du blir skitbrun om du kör utan faktor men om 20 år ser du ut som en gammal fuskskinnshandske, inte så kul.
Simeonova +1
Smöra dig med öl, helst mörk men går även bra med ljus. Det är nån av ingredienserna i ölen som gör en brunare :) har det varje sommar och funkar men luktar illa..
Smörja*
Lyllipop +1
Till @Knepig
Babyolja torkar ur huden. Använd vanlig olivolja istället (det är också billigare).