Luft i underlivet! snälla hjälp mig

rebeckasss +1
Hej!
Har mycket problem med att det åker in luft i underlivet när jag till exempel står i olika övningar och så. Och det är verkligen jätte pinsamt när det väl händer för att om luften kommer in så måste den ut också, right? Hur ska jag lösa detta? Ska snart börja poledance och känner att det kanske inte är så kul om de skulle hända?

Vad har ni för tips?
PS, har inte fött barn utan bara haft sex med en person i en 12 månaders tid nu. Så är väl, lite uttöjd? Eller vad man ska säga :)

9 svar

Tottin +1
Gör knipövningar?
Johanna +1
Oj bara av att röra dig? Jag har aldrig fått en musprutt ens. Testa knipövningar.
rebeckasss +1
Nej jag får det om jag tex står på skulderbladen :)
Mliillo +1
Uttöjd är du ju knappast om du inte fött barn. Men testa att göra knipövningar. Har nog aldrig heller fått muspruttar om jag inte haft sex.
rebeckasss +1
Klart jag inte är som när jag var oskuld? Mer luft tränger ju in när jag står i olika positioner
vaiogirl +1
Jag tror det beror på hur du spänner musklerna där nere när du gör dessa övningar. Fokusera på att slappna av där nere och spänn tex magen och fokusera på de i ställningarna.
Johanna +1
Jag har aldrig haft en musprutt ever, ens i sex :) Har en kompis som kan göra så hon får muspruttar av sig själv, låter skitkul.
Rebecka du kan ju ringa till din ungdomsmottagning och fråga dem om råd eller vad det kan bero på.
Mliillo +1
Du töjer inteut något till en storlek större om du inte skaffat barn. Slidan anpassar sig och vänjer sig vid att ha något där nere, sen går det tillbaka till sitt ursprung.
vaiogirl +1
Johanna : haha det kan jag med haha skrämmande roligt ibland x)

Vill bara påpeka att jag är allt annat än slapp därnere snarare för tight. Så det beror inte på om man fött barn eller nå annat osv.