Mår illa på mornarna

42004 +1
Jag mår illa nästan varje morgon när jag ska upp tidigt till jobbet. Känner mig nästan yr, ibland kan jag kallsvettas och kan verkligen inte få i mig någon frukost inom den första timmen. Vad kan detta bero på? Någon som känner igen sig?

26 svar

Lola91 +1
Gravid?
42004 +1
Nej, alltså såhär har jag haft i flera år
56612 +1
Lång graviditet... :P
42004 +1
Ok, jag är inte gravid?
Anastacia +1
Det kan ha med stress eller sömnlöshet att göra har jag för mig. Den primitiva delen av din hjärna tror att du är på flykt och stänger därför av hunger och sätter på andra sinnen och substanser som adrenalin
Niccie +1
Jag är precis likadan! Har alltid varit det! Mår illa och är verkligen nära på att spy tills fram till 11 eller nått sånt! Jag måste antingen äte JÄTTEmycket frukost eller INGEN alls.. Det enda som hjälper är konstigt nog Ramlösa! Testa det! :)
Berecca +1
Jag får bara i mig kaffe på morgonen, allt annat tar stopp..
Medeia +1
Jag är precis likadan. Om jag vaknar tidigt eller sover för lite så mår jag SKITilla på morgonen och jag är inte gravid. Jag har dock magkatarr och ångest så kanske är något utav de två? Jag skulle dock tippa magkatarr pga stress, dålig sömn eller liknande.
61561 +1
Så brukar jag också känna är jag ska upp tidigt på morgonen, aldrig när jag har sovmorgon, kanske är ångest... Brukar bli bättre när jag har lugnat ner mig och gör mig i ordning för dagen, men det funkar tydligen inte för dig.
Trodde detta var något ovanligt, men det är det ju tydligen inte. Synd att jag inte kan hjälpa dig :/
42004 +1
Altså det händer bara när jag går upp tidigt haha, eller när jag har sovit kanske 6-7 timmar som jag brukar göra innan jobbet. De var värre förut, då kändes som jag skulle kräkas jämt typ.. nu har det blivit lite bättre, men fattar inte vad det kan bero på.
sannalouise +1
Jag har också samma problem. Jag kan verkligen inte äta något på morgonen, och jag mår jätteilla fram till lunch. Men jag vet vad det beror på. Det beror på att jag vantrivs på mitt jobb, vilket resulterar i stress och magkattar för min del. Kan det finnas något sånt i ditt illamående?
hanna_84 +1
Så var det för mig när jag åt minipiller! Spydde nästan varje morgon och var himla yr och illamående... Inte så att du äter minipiller?
42004 +1
Äter inte minipiller. Kan det ha med lågt blodtryck att göra? :S
hanna_84 +1
Kan absolut ha med lågt blodtryck att göra...
delay +1
Mår också illa varje morgon. inte megailla dock bara lite. går över när jag käkat frulle :>
TrueLove +1
Jo08:
Jag känner igen mig..
Men jag har inte känt så på ett tag nu eftersom jag är arbetslös och inte behöver gå upp lika tidigt..
Men jag tror att de kan ha med stress och oro att göra..
gozig86 +1
Precis samma sak med mig..... har varit sså så långt bak i tiden jag kan komma ihåg typ. Men nu vte jag att jag inte e ensam med det iaf:)

Blir alltid en kopp kaffe på morgonen iaf,,,, det enda som går ner typ
42004 +1
Låt blodtryck, stress eller järnbrist kanske det beror på då? Ska nog kolla upp detta.
deadmjau +1
Jo jag.. men de hjälper om du äter något innan du går och lägger dig :)
gör alltid de innan ja ska sova!
Innan dess spydde jag typ grön/gul galla o fy :(

Men ät innan du lägger dig :D
Smirnoff +1
Stackars dig :( jag har likadant, mår dock bara illa när jag måste vakna tidigt och inte hinner sova tillräckligt. hemskt är det.