Näsoperation i iran?

theresiao +1
Har alltid mått dåligt över min näsa och nu menar jag verkligen riktigt dåligt.undviker att vara med på bild pga den, kan aldrig vara nöjd när jag kollar mig i spegeln för att den är där och förstör.. har bestämt mig för en näsoperation men har hört att dom i sverige inte är speciellt erfarna när det gäller näs kirurgi och att man ofta får göra en operation till och det har jag varken lust eller råd med.

dock har jag hört att iran ska ha dom bästa näs kirurgerna och undrar om det är någon av er som har erfarenhet av det, kanske har opererat näsan där eller känner någon som har det? kom med tips på bra läkare, berätta om resultatet, osv. tack :)

2 svar

FiiaLiia +1
Nu kan jag ju ingenting om läkare eller så, men jag vet en del som oppererat näsan där med fina resultat, dessutom väldigt billigt :) tror många har gjort de i Syrien också :)
81053 +1
Jätte många opererar i iran:) o om man åker dit ser man masa folk med plåster på näsan som ha opererat, de e SKIT vanligt alltså. och ja ja hört att det är bra och att de är duktiga:)