Ökad kroppsbehåring?

Mliillo +1
Sen jag började med dialysen i november har jag fått ökad kroppsbehåring. Dock vet jag inte vad det beror på, har frågat läkarna och även kollat upp om det har med dialysen att göra eller mediciner, men finner inga svar någonstans. Någon annan som varit med om detta? Det är riktigt jobbigt för har har fått ökad kroppsbehåring överallt, det har t.o.m börjar synas i ansiktet och kring käkarna och med tanke på allt jag redan går igenom som är fysiskt och psykiskt påfrestande så mår jag pissedåligt över mitt utseende just nu även om det är en petiesak.

Det enda jag kan komma på är att allt detta kanske har påverkart kroppen väldigt mycket och satt igång hormonerna och jag hoppas verkigen att det blir bättre efter operation, annars får jag överväga laserbehandling.
Iaf någon som är i liknande sits eller vet något?

2 svar

benandjerry +1
Har du inte fått något riktigt svar av läkarna? Känner ju att de borde veta...

Har inte varit i din sits men jag har mycket kroppsbehåring naturligt och visst är det jobbigt! Men det är något man får leva med eller ta bort det på något sätt.
Mliillo +1
Nja mer att de har sagt att de aldrig hört att det beror på dialysen eller medicinerna men att det kan bero på hela omställningen.
Visst alla har kroppsbehåring, hade mycket redan innan detta men att det har börjat komma mer när jag redan haft mycket är jobbigt, speciellt kring ansiktet då det syns. Hade ingenting kring käkarna förr, ser fan ut som Wolverine snart..