Operera näsan, bästa klinik?

madeklen +1
Jag har nu bestämt mig för att operera min näsa men jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken klinik jag ska göra det på(Stockholm). Jag har varit på konsultation på akademikliniken och det verkade väldigt proffsigt och så men har även funderat på att gå på konsultation på lidingökliniken, har sätt bilder därifrån och näsorna har varit väldigt fina och kostat 20000 mindre. Egentligen är det inte priset som avgör då jag ska ha näsan hela livet men kan man få en näsa som är minst lika bra på ett annat ställe för ett lägre pris är det ju lockande.

Är det någon som har opererat sig på någon klinik i Sthlm som du kan rekommendera? Kan verkligen inte bestämma mig :)

11 svar

104158 +1
Min syrra opererade sin näsa på Lidingökliniken i april hos Igor. Hon har inget negativt att säga om det stället :)
Hi_hello_2 +1
Ett tips till dig är att kika på plastikoperationsforum.se, där brukar folk vara mer aktiva och ge mer detaljerade svar när det gäller plastikkirrurgi. Jag befinner mig ungefär i samma sits och kommer också operera nästan i april, dock vill jag fixa till både brösten och näsan samtidigt. Har också från början letat efter nån klinik här i stockholm men just när det gäller näsan+bröst verkar de på KKAB Jönköping ha ganska stor erfarenhet så jag lutar mig åt deras håll.

Det är ju helt klart värt att åka någon annanstans,tycker jag, ifall att de verkar vara proffsigare än alla andra. Men jag hade tänkt o boka en konsultation hos de i januari o se va de har o erbjuda. Dela gärna av dig dina erfarenheter ang lidingökliniken och vilka du kommer att välja till slut :-)
robino +1
Har varit på konsultation hos Richard Rylander på Lindingökliniken och ska operera min näsa om lite mer än 20 dagar. Kan uppdatera dig då med bilder och så om du vill! :) Richard Rylander har inga anmärkningar på sig och har väldigt bra ryckte!
madeklen +1
Det låter ju som att lidingökliniken verkar riktigt bra även gast det är så billigt. Har försökt att boka tid men det är svårt att få tag i dom tkr jag. Ja uppdatera gärna med bilder :)
robino +1
Ja, har ringt dit många gånger utan svar. Det är därför Richard Rylander bytt till Countorkliniken, så om det är honom du vill nå får du ringde dit numera! Annars försök ringa innan 12-tiden, det är då jag fått svar :)
104158 +1
Ja dom verkar vara väldans dåliga på att svara i telefonen på lidingökliniken säger min syrra med^^
madeklen +1
Aa jag fick inte tag i dom alls. Mailade men fick svaret att det inte fanns tid för konsultation förening i januari. Ja det verkar som att han bytt klinik
Lisettz +1
När man opererar näsan, blir det som när man fyller läpparna att man måste komma tillbaka och "fylla" på eller kommer näsan att hålla? Lite svårt o förstå kanske hehe
robino +1
Lisettz: När man fyller läpparna utför man ingen operation, det är bara en filler. Att operera näsan är permanent och inget man behöver fixa till :)
Pawni +1
Robino, har du bild på hur det har blivit? :)
robino +1
Yes, PM:a mig så får du bilder :)