Prionelle 28, bra/dåligt?

Daniiiella +1
Ska börja äta Prionelle 28 strax. Någon som äter Prionelle som har märk av några biverkningar eller har Prionelle fungerat bra?
Brukar vara ganska nojig när det kommer till det här med p piller och biverkningar. vet att man måste prova sig fram, men ändå...

4 svar

elws +1
Prionelle 28 är samma sak som Neovletta 28 och Abelonelle 28 men olika tillverkare så om du vill hitta mer info så googla på de också :)

Jag har ätit alla de under många år och det fungerar väldigt bra för mig. Det enda är att jag får jätteont i huvudet när jag har mens. Det är ett stort minus. Därför äter jag ihop kartorna och har bara mens var annan eller tredje månad.
maruschkati +1
Har ätit prionelle och abelonelle och jag fick biverkningar såsom massa akne på kinderna och illamående utav dem. nu äter jag inget utav det och ska inte börja med nåt nytt p-piller igen. aknen har nästan försvunnit nu 3 månader efter att jag slutat med det men ärren är kvar och jag ångrar att jag åt dessa piller asså :( men funkar väl olika för alla så lycka till och hoppas det passar dig :)
m0404 +1
Jag började använda dem för en månad sen, biverkningarna var några fler finnar de första två veckorna som sedan försvann. Sedan hade jag mellanblödningar hela den första månaden. Inte som mens utan mycket mindre. Man kunde då inte ha sex..

Men pluset är att jag knappt har någon mensvärk alls, när jag hade enorm mensvärk innan, alltså ligga hemma och spy mensvärk. Det var riktigt illa och det var orsaken till att jag började med dem. Nu har jag börjat på min andra karta och jag har mått lite illa, men inga mellanblödningar i allafall. Men biverkningar den första månaden är vanligt. Lycka till! Kram :)
RapunzelleIRL +1
Tycker de är jättebra, kan inte säga att jag fick några dåliga biverkningar alls, bara mindre mens och nästan ingen mensvärk :)