Smaala ben hjälp!

IdaSjO +1
Hej!

Jag har värdens smalaste ben och det är ett väldans problem när jag ska köpa byxor. För antingen är dom bra i midjan och jätte lösa i benen (vill ha tajta jeans) eller så är dom smala i benen och jätte småa i midjan. Vad ska jag göra? finns det något man kan äta eller träna på ett speciellt sätt snälla hjälp mig vill gärna att mina ben ska bli lite "fetare" utan att jag får rundare mage osv.

6 svar

wallan +1
Jeans leggins? Dom slimmar sig runt alla ben,och det är så snyggt!
ohgravitywo +1
Jag har exakt samma problem. Känns hopplöst att hitta jeans som sitter bra i midjan utan att behöva sy in dem i benen. Dock har jag inte världens smalaste den, utan bara slanka, men tydligen smalare än genomsnittet.
dubbelmoral +1
Börja träna benen, vi tjejer har lätt att bygga upp våra ben så vill du ha större ben är det bara att styrketräna dem, så får du både starka och större ben! :D
IdaSjO +1
Okej tack men hur ska jag träna dom?
sminkoholic +1
Styrketräning är det som gäller om du ska bygga benmuskler snabbt. Mycket vikt och få upprepningar. Benpress, utfall o.s.v
LindaTheS +1
Skulle precis skriva det innan jag såg att några hunnit före: styrketräning!! Övningar som är tunga och jobbiga för benen bygger muskler och gör att de inte ser så taniga ut. Pröva tex att "sitta utan stol" mot en vägg..asjobbigt men effektivt! Sen kan du ju äta lite mer mat och lägga extra träningsfokus på magmusklerna om du inte vill gå upp i vikt på magen.