Smalare mage med shape up, korsett eller gördel?

Huskie +1
Hejhej!

Finns det något som hjälper att forma magen; fettet på höfterna och att göra magen smalare och plattare helt enkelt? En korsett eller gördel, typ? Gärna en lite billigare men bra!

Eller finns det någon huskur kanske som formar?

H&M har en strumpbyxa som går upp över midjan. Den heter "Shape up" och kostar 79.50 men vet ni om den funkar? (gå in på hm's shoponline och kolla "underkläder")

En till fråga: om man använder korsett, gördel, strumpbyxa eller dylikt, kommer magen att formas även utan denna? Alltså när man använt en ett tag - blir man smalare?

Tacksam för svaar! :D

9 svar

sazsy +1
Jag har testat en gördel från lindex. Skulle ha en fin åtsittande klänningen och då ville ja få in kärlekshandtagen lite. Funkar as bra och slimmad blir man.
Kanske inte så jätte bekväm men ska man va fin får man lida pin;)
Kostar kanske 150:-? där. finns olika modeller också. Täckande för hela magen eller om man som jag har lite hull på höfterna och en liten liten kulmage;)
boom91 +1
Sazsy: har du lust och länka gördeln du har? =)
b4by +1
Jag har lite putmage kanske skulle vara bra med nått sånt som drar in magen till exempel när man festar.. måste ju dra in den hela tiden och ibland glömmer man.. men sen så har jag börjat med proviva dricka på morgonen och min mage är redan smalare.. är laktosintolerant också, så det bidrar kanske lite också..
men lite jobbigt när jag för övrigt är jätte smal men har en "korv" på magen som jag kallar det ^^ xd
sazsy +1
199:- kostade dem visst, finns i svart och nude
http://
Lindex
sazsy +1
Länk va det ja.
lindex.com/se/Product/…

:)
boom91 +1
Tack så mycket, är det som en trosa? :P får ta och testa ;D
sazsy +1
Ja exakt:) men som sagt så finns det fler modeller
boom91 +1
Okej =)
Riika +1
Hur kan en shape up ens göra något på långsikt? :/