Större bröst, på naturlig väg?

79172 +1
Hur ska man få större bröst naturligt? Jag är 19 år och känner att det är kört för mig. Jag har 70C i bh storlek (kan även ha 65D, det är samma kupstorlek fast mindre måttband, denna storlek passar mig bäst). Nu är jag bara 160 cm "lång" och ganska smal, vilket då gör att bh storleken (70C) är normal för min kroppstorlek. Vill inte lägga mig under kniven, men önskar de såg större ut utan bh. Jag bär oftast bh med pushup.

Försökte med sojamjölk för att få större bröst men det verkar som att man kan få bröstcancer om man får i sig för mycket hormoner? Jag kanske borde dricka soja mjölk med måtta isåfall? Känns mer som att det var en placeboeffekt. Det känns lite jobbigt att ha samma bh storlek som man hade i första året i gymnasiet (går nu tredje året). Brösten har inte blivit större...

Har ni prövat på något bröstförstoringspiller, fungerar de verkligen? Känner mig lite tveksam, hade blivit glad om bara brösten blivit större av viktuppgång, fast sanningen är ju tvärtom, jag lägger på mig lite överallt. Borde jag börja träna och äta mer?

Förvirrad. Jag vet att många andra trådar har skapats om exakt samma ämne...

35 svar

tutan93 +1
Jag ligger i precis samma sits som dig, allt du skrivit passar in.
har testat bröstförstoringssalva, som man beställer på nätet, den funkar medans man använder den, "kulan" i brösten blir hårdare osv så de funkar ju för tillfället, så tycker inte du ska köpa den, kostade 800:- men du får väl helt enkelt leva med de :/ eller spara pengar till inplantning.
79172 +1
Jaha okej! Personligen gillar jag inte hur plastikopererade bröst ser ut... det ser bara konstigt ut tycker jag.

Finns iförsig macrolane (fett) som en kirurg kan spruta in i brösten, men det kostar jättemycket.
nnanna +1
Annars kan man acceptera hur man ser ut också.. Själv bryr jag mig inte alls om storleken på mina, B, men formen hade jag gärna velat göra något åt. Men det är bara att acceptera som sagt..
Bimbal1993 +1
Haha såg på ELLEN såna enhancers XD då var det typ i plast man stoppade i BH:n o sen vibrerade det o det skulle tydligen funka XD du kan ju googla o kolla om du hittar (:
Bimbal1993 +1
Haha såg på ELLEN såna enhancers XD då var det typ i plast man stoppade i BH:n o sen vibrerade det o det skulle tydligen funka XD du kan ju googla o kolla om du hittar (:
79172 +1
Haha jag är tveksam att sånt fungerar. Linfröolja eller annat östrogen mat borde fungera kanske?
104158 +1
Tveksam på om kost kan förändra storleken, fast såklart om man går upp i vikt så. Men annars finns det trådar här på SS som handlar om att man ska kunna massera dom större.
Apan12 +1
Jag har också bh storlek 70c men jag tycker inte det känns som om det, liksom att dom är så stora.. vill gärna också ha större men vill ju inte operera liksom...
111604 +1
Leta bland trådarna om bröstförstoring, det fannas en sak minns inte vad. Kanske var nån slags bh eller nått jag minns inte.. Som stimulera brösten och fanns en massa före och efter bilder. Tjejen funderade på att köpe en sån och dom diskuterade det.. Den var dyr dock.
106200 +1
Större rumpa, naturlig väg? någon? =)
tutan93 +1
Den där "vibrerande" plasten i bh,n borde ju ändå funka, eftersom den "masserar" upp musklerna.
så de är ju inte heeelt konstigt ändå.
TheDellish +1
Men sojamjölk... tror inte det skulle vara någon fara om man dricker måttligt!:) Låter också lite som som en myt att det skulle kunna leda till bröstcancer så enkelt, men samma sak att det skulle få brösten att växa kanske. Linfröoljan har ju dessutom helande egenskapar mot östrogenberoende cancer, så tar du det också så kanske det jämnar ut sojamjölkens effekt? ^^

Men vilken slags sojamjök drack du innan då?
Bimbal1993 +1
Tutan93: Jaaa, jag tänkte samma sak!

Var kan man köpa sånna dock? XD
Bimbal1993 +1
Tutan93: Jaaa, jag tänkte samma sak!

Var kan man köpa sånna dock? XD
72564 +1
Det finns massor med trådar här om detta ämne, och vi har i alla dessa trådar avhandlat det som finns på marknaden i syfte att förstora brösten utan kirurgiska ingrepp och utan viktökning (sojamjölk, kapslar med fytoöstrogener, krämer, linfröolja, p-piller och massage). Och svaret blir i slutändan ALLTID, efter en hel del diskussioner, att det finns inget annat än implantat eller östrogenpreparat som ger permanent större bröst.
tutan93 +1
Ja du jag har inte en jävla aning :b
har aldrig hört talas om de, men man beställer nog iallafall från nätet :):)
79172 +1
@TheDevillish jag drack bara normal sojmjölk förut, jag tror det gav lite effekt iallafall.
tutan93 +1
Hur fixar man sojamjölk då? ;:p
79172 +1
Vanlig sojamjölk finns i alla livsmedelsbutiker,ICA, Hemköp etc. :) Man hittar sojamjölk från GOGREEN och VALIO på ICA. :)
tutan93 +1
Och sojamjölk fungerar alltså? :pp
va ligger priset på?