FÖRSTÖRDA FRANSAR EFTER FRANSFÖRLÄNGNING HJÄLP :o

Oisen +1
Som rubriker lyder, mina fransar är totalförstörda...
Haft fransförlängning i ca 1,5 år, gått hos en som tydligen skulle vara suuuper duktig(Hört flera säga det) På en salong, det har vart dyrt och hon är även lärare inom fransar, alltså får hålla kurser osv. Har därför under denna tid litat på allt hon säger och litat på att mina fransar inte skulle bli skadade av detta(Som hon sagt hela tiden)
Men läste för några veckor sedan att en ''lösfrans'' endast får sitta på en av sina egna fransar vilket INTE har vart fallet. Därför bestämde jag mig för att sluta med fransförlängning.

Men nu när fransförlängningen är borta är mina fransar helt förstörda, har jämfört med bilder från innan jag gjorde och nu efter och fransarna är hälften så långa nu om ens det...:(
Vad ska jag göra, finns det ens något att göra eller kommer dom alltid att vara såhär nu?:/ Vet att fransar växer ut men är inte helt säker på att dom kommer att bli längre då ALLA fransar är samma korta stubbiga längd :I

2 svar

Ztiz +1
Min kompis hade samma problem. Hennes fransar var totalförstörda, men hon använde något som hette nanolash. Skulle vara ett serum som man tog på fransarna på kvällen.

Nu har hon jättefina och långa fransar. :)
Caroline97 +1
De lär ju växa ut igen, om 1-3 månader borde de va återställda