Hur blir man snygg utan smink?

cattrin +1
Det var någon som skrev entråd om man var snygg utan smink.
Nån som kanske har något bra tips hur man blir snygg utan smink?(typ färga ögonfransar, eller va vet jag) förutom inställningen då, som också är våldigt viktig :P

12 svar

Ananda +1
Jag brukar se till att ha någorlunda rätt färger på både kläder och hår (det gör mer än man kan tro) och så plockar jag brynen en aning, inte mycket, bara så att det ser välvårdade ut. Att se till att man tvättar ansiktet med bra produkter för ens hudtyp och använder bra ev. fuktcreme samt ögoncreme är väl också bra tips.
21515 +1
Brun utan sol, för utan smink kan man ju se ganska blek och livlös ut. Har du ljusa ögonbryn kan du ju prova färga dom, och ögonfransarna såklart.
Carolinus +1
Hej! Jag tror på att sova och äta ordentligt, samt vara utomhus en del så att man ser frisk och inte allt för glåmig ut. Dessutom gör det ju att kroppen mår bra och då även ansiktet. Dessutom är det jätteviktigt att göra rent ansiktet och smörja in sig så att man ej blir för torr. Dessutom måste man se till att välja rätt färg på kläderna, t ex som matchar ögon eller hår...
299 +1
Jag känner mig riktigt fräsh på sommaren utan smink, det är nog för att man är brun. Så brun utan sol eller solarium och färga ögonfransarna så slipper du mascara! :)
idaS +1
Semipermanent makeup är ju ett sätt att förstärka de drag du brukar förstärka med hjälp av makeup... då kna man få perfekta öonbryn, en perfekt eyeliner eller läppfärg. du kan texfå en sotad eyeliner, och ifyllda ögonbyn som ser helt naturliga ut!
jag gillar mina ögonbryn de håller i upp till 5-6 år!
Ananda +1
Det låter spännande med semipermanent make up men vad kostar det att t.ex. få en läppfärg och hur går det till? Är det kosmetisk tatuering du menar idaS? Såg dock något program om en kvinna som fått läpparna förstörda av kosmetisk tatuering:S
2126 +1
Att ha lite färg gör att amn automatiskt ser lite fräschare ut. färga bryn och fransar. se till att ha fräscht och snyggt hår, det gör mycket!
Wiksten +1
Det som jag tycker jag störst skillnad är hyn..så fort jag har bra hy så känner jag mig mycket snyggare... Sen som många säkert ha nämnt så kan man ju färga ögonfransar/-bryn om man är van att ha dom mer markerade.
25521 +1
Ja håret är skitviktigt. och att ha snyggt filade naglar gör mkt. smörj in dig ofta med hudkräm, handkräm och fotkräm..och kör scrub då&då så blir huden mycket fräshare =)
idaS +1
Kosmetisk tattuering är inte direkt det jag menar, fast många tror att det är samma sak..utan semiprmanent makeup då för man in ettnaturligt pigment in ett par mm under huden, i en passande färgsom de blandar till.. de använder ackupunkturnålar som är tunnare än tattueringsnålar. därför kan man rita som tex,årstrån, när de ör ögonbryn tex...

jag läste att det kostade 2800 för eyeliner och lipliner och 3200 för ögonbryn. och att det var 20% på det nu...
evvo +1
Ta hand om din hud: -tvätta -återfukta -använd finmedel om det behövs förstås -antirynk kräm har jag hört är bra OAVSETT ålder för den hjälper mot annat med liksom.
Var fin i håret: se till att ha bra och rätt schampoo och balsam och var snäll mot ditt hår (platta inte varje dag t.ex.).

Se fresch ut helt enkelt, men framför allt var nöjd med dig själv :)
snyting +1
Hur mycket sminkar sig tjejerna som är med i friidrotts-VM?