Hur lägger du mascara?!?!

LoLo89 +1
Ja det finns MÅNGA sätt att läga mascara på men någa säger det beror på hur man lägger och några säger det är vad för mascara man har men hur lägegr man så det ska bli fint och lika lågt och jag men ar inet varje ögon fran ska va för sej och mascaran ska mara vara där och man ska inets e mascara man ska seoch de ska vara flera ögonfransar ihop och Aa de e svårt att förklara om non kan förklara det bätter SKRIV då Tack :D lämna ett spår i mina andra tips (chatter) KRAM :D

9 svar

LoLo89 +1
Förslag :P?
Alliie +1
Oj... jag rekomenderar att man läser igenom sina inlägg för att se om man har skrivit rätt innan man trycker på skicka! :P hehe..lite svårt att fatta vad du menar när det knappt går att läsa inlägget...
men åter till ämnet.. jag tycker att det är jättestor skillnad på märket av mascaran, vissa ger väldigt bra volym och det är oftast dom som ger fina och separerade fransar som inte sitter ihop.
själv är jag kass på att lägga mascaran, jag kletar alltid massor utanför, thank god för tops :)
33796 +1
Öh jag själv drar bara på typ 2 lager mascara, så att alla fransarna får nåt på sig, sen ögonfransböjare. sen får det vara nog :P jag är ingen sån som orkar fin-frisera varenda ögonfrans
LoLo89 +1
Mm men om de va svårt att fatta då kan man ta BÄSTA mascaran som du blivit nöjd med och vart du köpte den helst :D
bananan +1
Jag brukar göra såhär:
1. Jag böjer upp ögonfransare med en ögonfransböjare.
2. Jag lägger på ett lager mascara
3. Jag tar en sån där stel borste som man separerar dom med. (Vet ej vad det heter.)
4. Lägger ett till lager mascara.
5. Duttar på lite lätt på nederfransarna.
Jag använder Max Factors Masterpice Max, och det är den bästa mascaran jag någonsin haft!
Lykka +1
Har ingen speciell rutin. jag tar alltid bara ett lager. det enda jag gör är väl att jag sicksackar på mascaran. o så tar jag lika mycket på undre som övre fransarna.

använder diorshow black out kostar väl drygt 200?
36176 +1
Jag böjer först mina fransar med en ögonfrans-böjare. sedan tar jag 1-2 lager mascara så dom fått typ "färg" sedan låter va nåra sekunder, sedan fyller jag på fransarna. haha "fyller på" :P! aja ni fattar. men ta inte lager efter lager dirket, dt klumpar sig då. utan ta nåra lager och vänta nån stunde sedan fortsätt. ha lite mellanrum inte dirket på =)
LoLo89 +1
Jag brukar nog bara lägga 2-3 lager överfransara och 1-2 lager på underfransarna!
xoxoxoxoxo +1
Jag har nyligen lärt mig hur jag ska applicera min mascara för att få mina ögonfransar långa och hålla under dagen.

1. Jag börjar alltid med att böja dom med en ögonfransböjare. Värm din böjare mot en plattång eller en vanlig tändare men akta dig så att du inte bränner dina ögonlock eller smälter plasten. Jag böjer först långt in mot roten och håller kvar ett tag, ca 30 sek sedan avslutar jag med att trycka till 3 gånger. Sedan gör jag om detta 3 gånger och går längre och längre ut på fransarna.

2. När det sedan är dags för att applicera mascaran tar jag ALDRIG på färg längst in mot fransraden eftersom detta gör att fransarna lätt viker sig och drar sig tillbaka till sin ursprungliga form. Jag börjar att ta på färg längst ut på fransarna och går sakta in mot mitten. Jag ser till så att det inte blir några klumpar och tar på rikligt med färg så att alla fransar blir täckta.

3. För att inte det ska blir färglöst längst in mot fransraden så "duttar" jag försiktigt med mascaran mot hårrötterna till jag ser att ytan är täckt med färg. Var väldigt försiktig på detta område eftersom vätskan från mascaran kan göra att böjen du nyss gjorde kan förstöras.

När du gör på detta sätt är ett tips att du använder dig av en mascara som stelnar och blir "hård" eftersom det håller så mycket längre än en mascara som känns mjuk efteråt du applicerat.

Detta fungerar vansinnigt bra på mina ögonfransar då jag alltid innan har haft problem att få dem att hålla under hela dagen. Hoppas jag hjälpte någon! :)