Hur man sminkar sig!? bilder

Nea92 +1
Hej jag undrar om någon vet någon bra sida där det finns bilder man kan titta på hur man lägger en bra make? typ hur man lägger en bra skuggning på ögat? hur man lägger rouget rätt osv. Det skulle uppskattas jätte mycket :D Ni får ju lägga in egna bilder eller så kan ni länka till en sida där det finns bilder. gärna bilder där man får se stegvis :) samt med beskrivning hur man gör. mvh nea

6 svar

25608 +1
På YOutube hittar du lätt Tricia Sawyer TV med massor av små videor med sminkinstruktioner av en make up artist.
Jag har en liten "Så gör jag" bland mina bilder med två olika sotningar av ögonen. Steg för steg. Kanske kan vara till hjälp.
På Lancomes hemsida finns också små animerade instruktionsfilmer och jag har för mig att man på Kicks hemsida hittar två make up videor av och med Thomas Lenneryd.

Kolla runt lite!

Ja, L'Oreals hemsida har också videor med deras makeup artist som gör olika sminkningar.
Nea92 +1
Kan du skriva länkarnna till dessa sidor
25608 +1
Oj, glömde, kicks.se

Det är förresten inte så svårt att söka på de här hemsidorna på google och hitta dem. Tog mig kanske några minuter nu när jag googlade. Finns säkert mer om man gör en sökning på t.ex make up+tutorials och kollar runt lite. Som ett tips alltså.
Blonde +1
De tipsen som Sminkan gav var jättebra tycker jag. Har själv varit inne på de sidorna och jag tycker att man lär sig mycket. Två böcker som jag skulle vilja tipsa extra mycket om, om man vill lära sig att lägga makeup är Making Faces och Face Forward av Kevyn Aucoin. Där kan man lära sig grunden och massa olika makeuper. I Making Faces så är det små teckningar till steg för steg beskrivningarna och till Face Forward så är det mest små fotografier.
Hans hemsida är också jättebra. Klicka på Makeup Lessons
kevynaucoin.com
45310 +1
Jag har en av hans böcker:)
Den är verkligen bra, köpte den när jag var lite mindre och ville experimentera med smink:P
Du kan säkert hitta den på ett bibliotek också, dem har massvis med sådana böcker.