Idun mineral smink, bra elle dåligt?

MeTho +1
Har tänkt att börja köpa mineralsmink och undrar ifall någon vet om Iduns mascaror, eyeliner och ögonskuggor är någonting att ha? :)

13 svar

Tottin +1
Är rätt säker på att dom är bra som i bra för huden, och det jag läst om Idun har varit positivt.
MeTho +1
Jo, bra som i bra för huden tror jag att de är, det jag undrar är mer om produkterna är bra i sig. Är just mascara, eyeliner och ögonskuggan som jag är intresserad av att köpa av det märket. Men de kostar ju en del, så vill höra hur folk upplever att resultatet blir av tex mascaran innan jag köper :)
Tottin +1
Http://junesabstracts.blogg.se

Om du letar lite så har denna bloggaren testat Idun. Sök efter det på bloggen :)
MeTho +1
Tack så mycket :) Ogillar dock bloggar av någon anledning :P Därför frågar jag folk istället samt försöker hitta recensioner som inte är kopplade till bloggar :)
Tottin +1
Hon är väldigt bra och ärlig i sina recensioner, om hon fått produkterna gratis skriver hon det och i ett inlägg har hon även skrivit att hon aldrig skulle skriva saker som hon inte själv tycker. Så hennes inlägg känns aldrig köpta utan verkligen som att hon genuint testat produkterna och säger precis vad hon tycker. Om det är sånt som gör att du tvekar :)
MeTho +1
Jag har inte riktigt tänkt på mycket på varför jag inte läser bloggar. Men det är helt enkelt någonting med det. Läser inte ens mina egna vänners bloggar. Och skulle aldrig i livet gå in på typ Blondinbellas eller något sådant :) Vet som sagt inte varför, men det är helt enkelt någonting jag bestämt mig för att vara emot :) Lite som de som inte är med på facebook :P
Tottin +1
Haha men du måste ju inte tycka om att läsa bloggar bara för att leta upp en recension av några produkter.
MeTho +1
Sant :)
mrs007 +1
Jag har väldigt många produkter ifrån Idun och jag tycker om de flesta. Deras silfr mascara är den bästa jag testat och min absoluta favorit. Tror jag är inne på min fjärde nu eller något haha. ;)
MeTho +1
Okej! Tack så mycket :) Ögonskuggorna, har du använt det? Är de något bra, fäster det sig bra? :)
mrs007 +1
Deras ögonskuggor är asbra! :) Jag har inte alla, men 2 paletter, 1 duo och 2 singel. Rekommenderar verkligen brunkulla paletten, den är perfekt.
MeTho +1
Precis den som jag har kollat på, tackar för svaren :D
mrs007 +1
Varsågod! :D De kan vara lite svåra att öppna bara, så var försiktig när du öppnar dem så du inte kör nageln rakt i skuggan, alternativt bryter nageln haha