Med eller utan eyeliner?

yeuu +1
Jag har använt eyeliner på mina ögon varje dag i ca. 3 år nu, men nu har jag blivit osäker på vad som är snyggast, om det är snyggare utan eyeliner eller med, och ja kan inte bestämma mig eftersom ja använt eyeliner under så lång tid. Jag är inget sminkproffs men som jag förstått det så förstorar ljusa färger som tex. vit, och mörka färger som svart osv. förminskar, alltså måste ju det betyda att ögat ser mindre ut med en eyeliner? eller?, hur sminkar ni er? vad tycker ni är snyggast? kanske svårt att svara på, men måste få lite vägledning :)

25 svar

mamacitaa +1
Visa bild så att man kan avgöra :)
111038 +1
Eyeliner har bättre potential, men det beror på sminkningen och stilen. Visa bild.
yeuu +1
Vad menas med bättre potential? jag kan lägga upp bild imorgon när jag sminkar ena ögat med eyeliner, och andra utan :)
mamacitaa +1
Hur gör du eyelinern? Runt hela ögat kan göra så att det ser mindre ut men vissa passar i det. Jag tycker det är väldigt fint med eyeliner på bara ögonlocket och sedan en vinge :)
yeuu +1
Jag sminkar bara ögonlocket med en vinge, innan gjorde jag ingen vinge för tyckte det kändes för festligt, men nu tycker jag att vingen gör att ögat ser längre ut vilket jag tycker är snyggt, men jag tycker ändå att eyelinern trycker ner ögat mer än om det är utan, men vet inte, är väl snyggt båda men svårt att bestämma :)
mamacitaa +1
Det är ju bara att du varierar dig, ibland eyeliner ibland utan. Men visa bild sen så får vi se hur det ser ut vilket som:)
111038 +1
Man kan göra mer med eyeliner. Med kajal händer inte mycket..
benandjerry +1
Det beror på hur dina ögon ser ut :) Jag gillar eyeliner, det passar mig för jag har rätt stora ögon och får en mer "kattig" look :P
Merida +1
Vardagssmink - utan
Festsmink - med
108042 +1
Nää jag har eyeliner på vardagen men då är den inte lila intensiv som festlooke. Den är lätt och smal bara för att forma ögonen lite på övre delen :)

Man kan använda kajalpenna också det är så fint och man får lite sotigare look och sexigt blir det ja, men den är jobbigare att arbeta ut med :)
Mliillo +1
Beror ju helt på vad du passar i o ser ut. Inte många kan bära upp relief tycker jag.
lustforlife +1
Jag hade eyeliner dagligen förut (sån där vinge) men nu tycker jag att det känns lite fjortis? Typ. Som Merida sa så känns det som att det passar på fest. Jag tycker det är finare utan! Kan bli helt lamslagen av en helt perfekt "vardagsmakeup" haha. Tycker att det är så fint när både hud och ögon ser lätta och inte så kladdiga ut.
yeuu +1
Lust for life: kännde som dig innan jag började använda det, och nu börjar jag känna så igen, ser mycket fräschare ut utan på nåt sätt tycker jag för ögat ser mycket "öppnare" ut, inte så kladdigt alltså. Men ska sminka mig nu så lägger jag ut en bild sen när jag jämför :)
yeuu +1


Det vänstra har ingen eyeliner, & det högra har eyeliner.
mamacitaa +1
Tycker det är vilket som båda var fint, så kör på det du känner för :)
119906 +1
Jag tycker att du kan köra med eyeliner när du ska ut och vill känna dig extra fin. Till vardagen är det snyggast utan :)
robino +1
Tycker du passar i både och, du ska inte behöva känna dig tvungen att ha eyeliner iallafall för du har rätt stora fräscha ögon i sig. Eyeliner gör större skillnad på folk med lite mindre ögon, tycker jag :)
yeuu +1
Okej tack för svaren, men asså tycker ni eyelinern ser för mycket ut? Trivs väl egentligen mer i eyeliner tror jag för har rätt långa fransar,men de är tunna så med eyeliner så ser de tjockare ut eftersom fransraden blir markerad. Men jag är orolig att eyeliner gör att ögat ser kladdigt ut och att det ser " för mycket" ut :s
lustforlife +1
Ärligt tycker jag inte det var så stor skillnad, så du målar ju den diskret och fint. Men däremot tycker jag inte du behöver den för du har så stora ögon och långa fransar ändå så du borde utnyttja det :) här är en som är avis i alla fall! // Ljusa och korta fransar + inte alls stora ögon
yeuu +1
Okej tack så mycket för svaret! Tycker inte heller de blev så himla stor skillnad så det blev ännu svårare att välja.. Men tänker man inte mer på ögonen när ja har eyeliner? Alltså blicken blir ju skarpare och ögonen mer markerade, eller?