Ögonfransförlängning! nionde gången

galactica +1
Är det någon som vet var man kan göra ögonfransförlängning i Skåne? Vill verkligen prova...

17 svar

_smash +1
De skulle jag oxå vilja veta :P
Sussh +1
I Simrishamn på salong Hår & naglar finns Malin! Hon är dessutom busbillig och gör ett väldigt bra jobb! Kolla på hennes sida malinsnaglar.bravehost.com
annikagirly +1
Jag gör=) finns i helsingborg..
shortcake +1
Vart du än gör så betala inte mer än 400-500 kr, det är vad det kostar i sthlm, salongerna som tar 1 000 kr får typ inga kunder.
Alla vet ju att det ser fint ut i en vecka sen ser man mer eller mindre lite rolig ut eftersom att de ramlar av.
Kolla oxå om det ingår "touch up" i priset, då kan du gå tillbaka efter 10 dagar o fylla på.

Det är så sjukt fint när det är nygjort :)
shortcake +1
Wow hon "malinsnaglar" i länken ovan tar ju 720 kr! och upp till 350 kr för ett återbesök... det är DYRT och det kostar absolut INTE 2 000 kr i sthlm som hon påstår, snarare 4-500 kr.
annikagirly +1
Shortcake: hej. jag tar 350 men skulle kunna ta 500 men jag gör det fö jag tycker det e skoj o bhöver inte tjäna såpass myk pengar på det..
varför vissa salonger tar så myk är bara för de använder en annan teknik.. de som tar runt 500 använder oftast en teknik där de sätter på mer än 1 frans åt gången o går snabbare de som tar 1000 spänn sätter på en o en o det ser mer verkligt ut o tar oxå myk längre tid.. så d e upp till kunden hur de vill ha det... jag tänkte gå ännu en utbildning o lära mig dt andra sättet så folk kan välja vilket resultat de vill ha....
shortcake +1
"min" tjej som sätter på tar 400 kr, hon sätter på EN o EN i taget, tar ca 2h att göra för båda ögonen.
Hon har sin salong på fridhemsgatan granne med mitt hus :O).

Jag har oxå satt på knippen, det ser inte klokt ut enligt mig... helt helt fejk, som löshår i fel fäng ungefär.
JAg tror att hon på F-hemsgatan ev håller kurser i individuell franssättning. Bor du i sthlm? gå dit o gör en behandling i så fall o prova själv :O)

Nu kan man ju även köpa ett kit på tex Åhlens med knippe-förlängning, klistret lovar en månad men jag har själv inte provat, något för tv kompisar kanske?
annikagirly +1
Nä jag bor i helsingborg i skåne.. men jag tror at ba jag köper sånna fransar så kan jag sätta på de andra osså men har hon en riktig salong? för annars behöver hon ju inte betala för lokal o sen gör hon det kanske svart..då kan man ju dra ner på priserna....kolla min biler tycker du de ser jättejättefejk ut?
shortcake +1
Ja det är en "riktig" salong *skratt* hon har tre anställda :) Det är det priset de flesta tar i sthlm, de som tar mer får inte många kunder på just fransar.

Ja.. jag tycker det ser fejk ut, för liksom man har inte så tjock fransrad på övre o så tunna o glesa på undre, jag har haft knippen o jag tyckte det såg illa ut (i alla fall när jag fick prova individuella o fick en "wow" "AHA" upplevelse). Plus att när man tappar två knippen på ett öga ser de ju väldigt snett ut :(.

Huvudsaken är väl att du är nöjd. individuella sitter liksom fast individuellt o de sitter väldigt fritt eller hur jag ska beskriva, plus att du kan sätta längre fransar längst ut o kortare längre in. När jag satte knippen så fick hon klippa i knippena för att anpassa dom o då såg de helt avklippta o trubbiga ut.

Klarar du av att sätta på dig själv?
annikagirly +1
Ja jag sätter på mig själv.. folk e faktikst imponerade att jag klarar det.. men myk pill o tålamod.. ska beställa hem sånna enskilda o testa på nån.. måste ju va samma teknik som det andra ba det att de e enskilda.. jag har knipe men har även sånna där det sitter typ 2 hårstrå på men tycker ändå inte det blir som de supertunna fransarna som vissa sätter på.. ska ba hitta nån som kan sälja de fransarna till mig billigt så jag kan testa
27176 +1
Finns på catflash i helsingborg, ligger nära butiken 13 om det är till ngn hjälp. det blir bra när de gör det i alla fall o är inte så dyra hellervad jag vet.
Sussh +1
Måste säga att 400:- för 2 timmars jobb är otroligt billigt - speciellt om man tänker på att vi företagare endast får "behålla" 33% av vad vi får in från kund.. Resten går till moms + sociala avgifter mm. Hon har alltså en timlön på 66 ynka kronor! Då gäller det att ha ett brinnande intresse för sitt jobb - om man inte plockar ut svart förståss:)
annikagirly +1
Enigma: jo jag vet jag gör exakt som dem gör där.. men jag tar 350 o inte 500
shortcake +1
Med tanke på att många reagerar på att hon tar 400 kr och alltså MÅSTE jobba svart, så skulle jag bara vilja kommentera det med att man knappast är garanterad "vitt" arbete om någon tar 800 för samma sak, de flesta av er har säkert betalat svart till frissan utan att ens veta om det.
Nanna +1
Hej! Var finns du i Helsingborg? Jag bor i Hbg! Mvh ArijanaTill @annikagirly
annikagirly +1
Till @Nanna
Bor i Sthlm sedan 5 år tillbaka. Gör inte fransar längre. :)
Jennyallerby +1
Till @annikagirly
Hej skicka gärna ditt nummer så bokar jag en tid