Sminket är totalt förstört efter ett par timmar

Signekakan +1
Hej, jag har ett STORT problem.
Jag har alltid gått o köpt "budget" märken ex loreal, lumene, Max faktor etc.
Jag har sedan kommit fram till att dessa produkter inte passar mig för oavsett hur mycket jag vridit och vänt på det har det inte sett bra ut efter ett tag.

Jag gick sedan till kicks, där de provade ut rätt färger från märket smashbox. Jag har nu primer, foundation, concealer samt puder från detta märke. Enligt personalen skulle sminket sitta som fastgjutet hela dagen.

Sagt och gjort, jag köpte dessa produkter. Jag applicerar primern med rena fingertoppar och sedan foundation och concealer med beauty blender, pudrar över detta med pudret med en puderborste från ecotools. Använder sedan make up store face mist för att återfukta huden.

Men jag undrar. VAD gör jag för fel, jag har blandhy och använder mig utav bioterm för att smörja in ansiktet efter dusch. Det känns som om jag gör allt efter "pappret" och ändå blir det extremt dåligt efter ett par timmar. Det som händer är att det blir fläckigt, ser kakigt och torrt ut på samma gång, foundation släpper helt och man ser sämre ut än utan sminket.

Är det någon som vet vad jag gör för fel? Ska jag testa ett annat dyrt märke? Eller har ni några tips? Är inte direkt kul att spendera 1000 lapp efter 1000 lapp på smink heller... snälla HJÄLP mig!

0 svar