Ta bort ögonfransförlängning?

Lillatrollet +1
Tjenare!
Gjorde en ögonfransförlängning för ungefär en månad sen och det blev asbra! Nu däremot har väldigt många fransar lossnat såklart, då jag inte gjort någon påfyllning. Vill heller inte göra nån påfyllning då jag snart ska göra en stor operation och bli sjukskriven.

Däremot, nu i helgen ska jag gå ut och det ser inte riktigt klokt ut!
Kan man ta bort dom hemma på nåt sätt? Vill absolut inte dra av dom.. Eller om det går att sätta på lösfransar/singelfransar? Drar man bort sina egna fransar då när man tar av dom?

Help pls!

7 svar

mamacitaa +1
Gå tillbaka dit du gjorde dom och be om remover
Lillatrollet +1
Hade jag haft tid eller att dom haft nån ledig tid hade jag ju såklart gjort det :P
mamacitaa +1
Du behöver inte boka en tid för det, det brukar finnas som man bara kan ta med sig hem och ta bort själv. Du kan ju ta bort själv annars också men då åker nog en del av dina riktiga med också
elizabet +1
Jag gjorde såhär när jag tog bort mina hemma. Använd rikligt med babyolja och stryck det på fransarna (oljan löser upp limmet), efter en 10-15min dra försiktigt med en bomullspad över fransarna för att få dem att "glida av" din egen frans. Sen får du räkna med att du får upprepa denna procedur ett antal ggr innan alla fransar lossnat. Var försiktig så du inte sliter av dina egna fransar:) lycka till!
Lillatrollet +1
Till @elizabet
Okej, tack så mycket för svaret! Ska prova det :)
Palmolive +1
koksolja funkar också att ta på dom :)
toddler +1
tips: gör det inte hemma, såg hemskt ut på mig.använde också babyolja