vänja sig med läppstift ?!

Tinajacobssons +1
Är det bara jag som har problem med att vara bekväm med läppstift?
Är det någon som ha bra tips på hur man vänjer sig lätt med att bära läppstift?
det är ju sjuk snyggt många gånger! :) / tina

9 svar

Mliillo +1
Kanske välja en färg som du trivs med? Isadora tycker jag har fina färger och skön formula. Känns som läppbalsam med färg :-)
Tinajacobssons +1
Till @Mliillo
jag skulle vilja hitta en bra typ neutral färg så man kan välja sig vid att ha läppstift utan att riskera att dra rött läppstift över ansiktet för att man glömmer av sig att man har det :)
Då måste jag kolla in Isadoras :D
123383 +1
Du kan pudra lite lätt över så det blir matt tror det är lättare att bära då
tomcollins +1
Max factor har färgade läppbalsam, jag är inte helle van vid läppstift så jag börjar med de från Max factor. Så de kan jag rekommendera
58736 +1
Börja med ett neutralt läppglans tills du vant dig vid att ha något på läpparna? Övergå till neutrala läppstift senare.
linnschone +1
Jag älskar läppstift, var också inte van innan och folk kommenterade alltid de men nu är folk så ovana att se mig utan läppstift. Jag tycker du ska testa Nyx soft matte lip cream, riktigt fina finns massa olika neutrala färger som t.ex färgen "Stockholm" eller "abu dhabi" :)
linnschone +1
Eller kanske mac's läppstift i färgen velvet teddy. Sen kan du börja använda läpp penna först om du känner att du e obekväm i läppstift. Lägg på ett lager läppbalsam först och sen läpp penna över så blir det inte för torrt. Nyx har massa olika i typ "peekaboo neutral" , "neutral" osv... finns massa :)
Merida +1
Neutral läpp-penna skulle jag säga. Gå in till makeup-store och få hjälp. EN penna där inne kan du unna dig! Jag har vant mig!

Jag har en läpp-penna och sedan ett mer rosa läppglans (inte flytande på tub utan på burk) över. Under det har jag foundation.
cocca +1
Börja med läppglans, de är bara att fylla på och du vänjer vid dig vid att ha något på läpparna. Sen så kan du använda läppenna istället för läppstift. De sitter som berg :) ta med pennan/stiftet och en liten spegel så du kan kolla lite då och då innan du vant dig :)