Smörgåstårta hjälp!

Mliillo +1
Okej det var inte så smart och bestämma sig för att fixa smörgåstårta när vissa inte gillar skaldjur eller lax.
Grejen är då att jag redan har inhandlat saker. Så frågan är då, hur kan jag lägga upp det istället?
Lite inspiration till om en extra fyllning som passar både och?
Jag funderar på att göra en mindre variant med en fyllning istället; en med kräftor och en med lax för det var just så att visa gillade det ena bara.

Kom gärna med tips såhär i sista minuten på vad ni hade gjort! :)

9 svar

Hurrdurr +1
Är du säker på att de inte gillar skaldjur eller lax i smörgåstårta? För det är ju lite skillnad när det är i röror och sådär. Men gör en lite mindre smörgåstårta för de barn som inte gillar lax och skaldjur med skinka och olika skinkröror i. Man kan även göra någon typ av grekisk smörgåstårta med fetaost och sådant.
Mliillo +1
Till @Hurrdurr
Jo jag sa det med, men den ena kan inte äta lax för hon är gravid. Så tänkte göra smörgåsar med röra istället, så kan man välja, istället för tårta.
Har redan inhandlat allt och jag gör inte två tårtor, det är för mycket jobb :P Men kanske ändå kan lägga till någon macka med skinkröra. Skinka och fetaost ihop funkar ju! Tack för tipset!
SaSara +1
Vid en bjudning så ska du som värd endast behöva ta hänsyn till de som har allergier eller som är gravida. Du ska därför inte behöva ändra eller handla mer på grund av att några inte gillar en viss ingrediens. De som inte gillar lax eller skaldjur får väl annars plocka bort det som de inte tycker om. Angående de som har allergier eller som är gravida.. gör en liten tårta utan lax och skaldjur endast tillsedda dessa som har allergier eller är gravida. :)
Merida +1
Om det inte handlar om allergi så får de pela bort det själva. :) Och det är bara gravad lax man inte får äta som gravid. Värre med ostar.
Mliillo +1
Till @Merida
Till @SaSara
Det är kallrökt lax så hade kunnat köra på smörgåstårta och ingen var allergisk..men aja nu kör jag på små mackor istället så får man välja :)
SaSara +1
Till @Mliillo
Skönt att det löste sig iaf :)
Hurrdurr +1
Till @Mliillo
Ah, då är det ju inte för att hon inte gillar lax. Det är lite skillnad. Jag håller med om att det är för mycket jobb. Tycker att du ska ha laxen bredvid och inte ha det i rörorna bara =)
Mliillo +1
Till @Hurrdurr
Blev två olika mackor med röror o allt åts upp :(
:)
Hurrdurr +1
Till @Mliillo
Gott!