Nutrilett diet. Redan smal. Fungerar det?

Jasmine988 +1
Hej! Tänkte börja med nutrliett och hålla på med det i 2/3 veckor (5 shakes/ dag) Då jag jobbar som modell skulle jag behöva tappa lite runt midjan samt rumpan och även minska lite vikt. Tror ni då denna metod är bra och fungerar det? Jag kommer att PW 4 dagar i veckan samt rida 5 dagar i veckan men ingen mer träning än så! SUPER tacksam för era synpunkter och ideer kring om ni tror detta är ett bra alternativ för mig... Hur många kilon TROR ni kan man minska. Självklart är det en individ fråga men tänkte om ni har ett hum.

Mvh!!!

48 svar

kiko +1
Detta är ju helt absurt..
Jasmine988 +1
Till @kiko
Det kanske det är men eftersom jag är 18 får jag göra vad jag vill & det är endast 2 veckor HELT mitt eget val :)
benandjerry +1
Om du redan är smal så låter det ju som att det finns en risk att du är på väg mot ätstörningar. Ska du verkligen gå ner i vikt för ett jobb, när du egentligen inte behöver?
kiko +1
Till @Jasmine988
Kvittar om det är ditt val eller någon annans, det är ändå absurt vilken ohälsosam syn du har:/
Jasmine988 +1
Till @benandjerry
Kommer inte utsätta mig själv för ätstörningar det är bara en kort period
Jasmine988 +1
Till @kiko
I know men eftersom agenturen tror mycket på mig tycker jag det är värt det. Eftersom jag inte kommer pressa mig till en situation där jag mår dåligt.
benandjerry +1
Jaha men efter den korta perioden då? Om du äter som vanligt så kommer du ju gå upp i vikt igen. Det kommer bli en ond cirkel, du förstår inte det och det gjorde inte de som fick anorexia från början heller. Lura inte dig själv. Till @Jasmine988
Jasmine988 +1
Till @benandjerry
Tack för infon
kiko +1
Till @Jasmine988
Då är det pga agenturen och jobbet du gör det för, inte det eget val alltså.
Jasmine988 +1
Till @kiko
Gör det för att jag vill lyckas men tack och hej :))
kiko +1
Till @Jasmine988
Genom att vara svälta dig själv?
bejs94 +1
Till @Jasmine988

Det är jätte dumt att svälta sig om man redan är smal. Min kropp hamnade i svält trots att jag fick i mig näring men inte tillräcklig då jag av sjukdom rasade i vikt och sen inte kunde byta det då för åt jag mer mådde jag illa. Mitt fall är väl lite extremt då jag även har andra sjukdomar som spelar roll men i vilket fall så skulle jag aldrig svälta mig själv så kroppen hamnar i svält(trots att man äter men bara vänjer sig med mindre mat) då det blir en ond cirkel.

Och sen är det heller inte bra att väga för lite heller. Jag kämpar med att gå upp i vikt så stör mig på dem som är extremt smala och vill gå ner ännu i vikt är inte snyggt när revben börjar komma fram och det är inte Heller hälsosamt. Tänk på din kropp!
benandjerry +1
Relaterar!! Har också rasat i vikt pga sjukdom och även därför kan jag inte ens gå upp i vikt. Man blir fan less på att friska smala människor svälter sig när man själv sitter och kämpar för att man är sjuk. Till @bejs94

Varsågod för infon TS. När du själv blir sjuk kommer du fatta hur dum du var! :) Man tar inte hälsa för givet och man förstör inte sin kropp genom ett medvetet val.
kiko +1
Till @benandjerry
Håller med, är och har varit sjuk med och folk tar sin kropp och hälsa för givet..Inget är viktigare än den!
Jasmine988 +1
Till @bejs94
Tack för din kommentar. Har tagit en tankeställare och ska göra så att jag lever som vanligt ev. byter ut några mål men tränar för att jag faktiskt tycker det är kul & vill :))
Jasmine988 +1
Till @benandjerry
Tack för infon! Har tagit en tankeställare nu och tänker att jag byter ut nått mål om dagen medan jag tränar under tiden, både för att jag vill och tycker det är jäkligt kul. :))
119906 +1
Jag som kostrådgivare säger direkt att gå ner i vikt på detta sätt gör bara ont för din kropp, man kan gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt, via riktig mat. Detta sätt som du har tänkt på kan leda till ätstörningar + att din kropp får ingen näring.
benandjerry +1
Du behöver ju inte uppmuntra henne till att gå ner i vikt :/ Till @Mammik
119906 +1
Till @benandjerry

vad snackar du om? Jag svara bara på hennes fråga och hennes fråga var om vi tror att den metoden funka? :S
benandjerry +1
Kändes bara lite onödigt "man kan gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt" när tjejen skriver att hon redan är smal och uppenbarligen inte behöver gå ner i vikt alls :) Till @Mammik

Förstår om det inte var din avsikt att uppmuntra men kanske inte så bra o ge förslag på andra sätt att gå ner i vikt öht