Behöver hjälp om gelenaglar

Ep11 +1
Hej!
Skulle behöva lite hjäp om gelenagar då jag är självlärd sen 1 år tillbaka.

Jag vet att man kan lägga på vanligt nagellack över en gelenagel, men frågan är om man kan lägga på en finish gel över nagellacket (använder OPI). Då jag vill att nagellacket ska hålla bättre och att det inte ska bli sprikor/färgen låssnar, om man kommer åt nagellacket som det brukar bli på vanliga naglar.

Jag har tidigare använt mig av färgade geler men ville testa nåt nytt då det blev väldig dyrt och väldigt små burkar! Så köpte UV Builder Gel färg från lightinthebox.com.. Mycket biligare! Men där märkte jag att jag fick nån sprika i färgen, & nu fick jag sprika i OPI färgen men då hade jag ett finish gel över!

Vill att färgen ska hålla på mina kunder och inte att dom ska komma tillaka bara för att det blir sprikor i färgen men inte i själva gelenageln.. Kan nån ge mig tips eller gör jag fel angående färgerna? Hoppas ni verkligen förstår vad jag menar. :)

2 svar

Ep11 +1
Är det ingen som kan nåt om gelenaglar? :(
Fantomen69 +1
Till @Ep11
Hej! Tror inte du kan använda UV gel ovanpå vanligt nagellack. Jag brukar istället använda vanligt toplack för att få nagellacket att sitta bättre ovanpå gel naglarna.
/Kattis