Dåligt med lösnaglar!

Hitte16 +1
Heej!

Detta med att fixa 'äkta lösnaglar' är något många tycker om och vill ha. Innan min student var jag inne på en studio där de fixar naglar. Jag ville ha förlängning och fransk manikyr. Resultatet blev as snyggt och jag var super nöjd!
Lösnaglarna satt kvar i över 3 veckor, och mina riktiga naglar under växte. Så till sist satt lösnaglarna på halva nageln- SKIT FULT! Så jag fick rycka av dom.

Det negativa med att ha sådana lösnaglar skadade mina riktiga under. Min nagel blev helt mjuk typ där den suttit. Så nu måste jag vänta med dom växt ut helt och hoppas på att de inte är svaga där.....

9 svar

Merida +1
Jaha? Denna risken vet ju alla att de tar? Speciellt om man drar av dem själv?
Hitte16 +1
Till @Merida
Nä jag visste inte det. De var tunna ven de jag inte drog av
Pawni +1
Till @Hitte16
Om du spar kvitto på att du har gjort lösnaglarna hos dem, så kan de nog hjälpa dig att ta bort naglarna gratis :)
Miikaelaa +1
Men det är väl klart dom skadas när du rycker av dom.
Testa dränka de i aceton ett tag och se om de släpper. Annars är det bästa att gå till salong så de filar ner naglarna.
mamacitaa +1
Spar ut dina riktiga naglar istället och ev sätt på förstärkning på dom. Snyggare och betydligt billigare.
benandjerry +1
Haha ja men det är klart att din riktiga nagel tar lite stryk när man lägger på massa kemikalier? Det borde vem som helst fatta, och man drar inte av konstnaglar... Självklarheter
Mliillo +1
Jaa de är kemikalier, förstör ens egna naglar. Gjorde också manikyr med gele, dock på mina egna naglar och det förstörde dem. Aldrig mer. Men jag har för mig att de å salongen kan ta bort det mot någon liten betalning, så att det blir mer skonsamt.
58736 +1
Det är väl allmänt känt att ens egna nagel blir mjuk och tunn som papper av att ha lösnaglar :P min syster har haft det i flera år och hennes egna naglar ser hemska ut. Så blir det för alla, vad jag vet.
Hitte16 +1
Jag drog av någon lösnagel för att det satt löst så inga problem med det!