Fula naglar efter nagellack

Ella_83 +1
Varför får jag fula naglar efter att jag använt nagellack? De skivar sig på flera olika ställen och sen när de växer ut går de av. :/ Ser ut ungefär såhär

10 svar

Merida +1
De torkar väl ut eller något.
Ella_83 +1
Ja de gör väl det.... men finns det inget man kan göra i nån Lr efter?
58736 +1
Använda alltid ett baslack först och underhåll nagelbanden med olja eller någon kräm. Smörj alltid in handen och nagelbanden efter att du tagit bort nagellacket med remover.

Sen finns det ju kosttillskott att ta så man får starkare naglar.
Ella_83 +1
Jag faktiskt exakt allt det där! :) då finns kanske inget mer att göra? Tänkte på o det kanske har med mitt nagellacksremover att göra att de torkar ut sådär...?
Merida +1
Till @Ella_83

Absolut troligt att removern påverkar! :)

Jag får samma och har därför slutat använda nagellack... Tråkigt... Men gellack funkar bättre tycker jag. Men inget jag orkat köpa...
Ella_83 +1
Till @Merida
Gellack typ från isadora å lumene?
Merida +1
Till @Ella_83

Jag har bara gjort på salong men slutade då det blev så otroligt dyrt...
emmaastrom +1
Till @Ella_83

Har du aceton i nagellacksremovern? Aceton är uttorkande :)
Ella_83 +1
Till @emmaastrom
Nej, den är acetonfri!
Berrylicious +1
Mina blir också så där när jag har nagellack mycket, de blir även lite gula. Sedan använder jag ofta och mycket nagellack för att dölja att de blivit fula och för att göra naglarna starkare och ge dem en chans att växa och bli långa.

Tipset jag har men själv inte följer så bra är att se till att ta bort nagellacket och låta naglarna vila gärna ett dygn i veckan, naglarna behöver syre och kan bli missfärgade och svaga om de inte får det. Passa även på att använda olja då eftersom renover ofta torkar ut mer eller mindre.