Göra nagelförlängning första gången

Fluff-Fluff +1
Hej!

Jag har bestämt mig för att göra en nagelförläning för första gången, då jag alltid velat ha det. Jag har annars haft lösnaglar jag har satt på själv, men har inte gått så bra då de hela tiden åker av. Jag vill ha något i stil med det här (se länk längst ned) och är väl beredd att betala ca 1100 kr för det. Så undrar hur länge det håller och vad är skillnaden mellan akryl och gelé? Sen får ni gärna tipsa mig om något ställe i Stockholm som ni tycker är bra att göra det :)

2 svar

Merida +1
Alla säger att det ena är bättre än det andra. Vad som än gynnar dem.

Men jag hade valt gelé. Det avger inga ångor och jag har upplevt att det är bättre. När jag hade "vanlig" gele så tog det år innan min vanliga nagel böev okej. Men sedan när jag gifte mig så ville jag ha lösnaglar igen. Och då testade jag något nytt (tydligen). Och jag tror du möste kunna hitta en salong nära dig som har samma. Tjejen jag var hos har tydligen lagt ned sin hemsida. Men hon är taggad i inlägg som handlar om calgel.
58736 +1
Som sagt är det olika vad alla gillar. Att tänka på dock är att den egna nageln kan bli helt förstörd av förlängning (mjuk, svag och går av), oavsett vilken man väljer (vad jag hört).

Kolla upp det som Merida tipsade om :) är det något nytt så kanske det är bättre. Men jag har alltid tvekat när jag velat göra bara för att det kan ta flera år innan nageln blir bra igen efter, så att man typ blir "beroende" av förläggningen för att ens egen nagel är värdelös :P