Jag vill ha en bra handkräm tack! :'(

89379 +1
Hej!

Jag har såå jäkla torra händer.. torra naglarna som tusan!..gud.
Är det nån som vill ge mig tips eller vilken product jag ska köpa? (inte så dyra handkräm runt 500 :S )

Jag har testat: Apoteket, Yvyes R., elizabeth arben, Vacilin, apotek olivolja, Depend Handkräm :(
jag har gått till läkaren och fick mediciner.. men hur kul är det att använda.. plus man kan inte använda den varje dag.. OCH det lukar medicin.. ush :(

Jag vill ha en kräm som ger mjuka händer och bra för naglarna gärna att den lukar gotti gott :/ :)

ha de bra girls!

23 svar

Caitlyn +1
Jag brukar använda Nivea Pure & natural. Tycker att den funkar bra för mina torra händer och den har en god fräsch doft. Kommer inte ihåg hur mycket den kostade men tror den var ganska billig.


aaam +1
Om dina händer inte ska vara torra ska du inte ha någon med doft, kör istället fenuril, helt klart bäst både till händer,fötter och kropp. Kommer aldrig kunna använda någon annan.
89379 +1
Sachi! tackk! jag ska testa en sån NIVEA :D

aaam tack! jag ska testa en sån.. men är de bra till naglarna?
Emiilyy +1
Jag använder Helosan salva till allt :) Den är grym!
aaam +1
För naglarna behöver du en speciell olja som finns från depend på typ kicks och åhlens, ser ut som ett nagellack:) använde det för 1 årsedan och de är fortfarande lika fina. fenuril är dessutom billigt! tror en normalstor flaska (100 ml) kostar 47 kr.
bobboo +1
Jag har under en lång tid använt decleors handkräm.. eller det är hudkräm..
den är jätte bra.. och jag har den normala och den funkar jätte bra, men det finns också en för torr hud..
decleor aroma confort, systeme corps. lait hydratant, moisturising body milk.. haha långt namn.. ja vet inte om de e namnet men ja skrev det som stod på flaskan :) Den är ganska dyr men den är verkligen värd pengarna
bobboo +1
Jag tror att även om du inte ville köpa nåt dyrt, så kanske det fungerar bättre.. o då får du väl tänka om du vill ha en bra kräm, eller en liten sämre..
101244 +1
En mörkgrön tub som heter Atrix använder jag alltid, används också av personalen på de flesta sjukhus/vårdplatser. Till mycket torra nagelband har jag använt en liten vit tub från Depend.
Tomtetjejen +1
Apotekets egna är jättebra och helosan med. Tycker dom flesta som finns på apoteket fungerar så ta en titt där!
106823 +1
Jag har alltid haft min bästa vän ATRIX, en grön kubflaska. Den är bäst enligt mig, finns för torra händer och för både torra händer och nagelband i en och samma tub. Finns att köpa på apoteket och vanlig affärer.

106823 +1
Vill du ha något speciellt för torra naglar finns myrolika eller annan slags olja..finns att köpa på kicks, åhlens m.m.
Herrmelin +1
Biotherm har en som jag tycker är väldigt bra!

Den luktar gott, och den är vattenfast, vilket skiljer från många andra. Vilket innebär att den varar länge.
Ska även vara bra för nagelbanden.


31065 +1
Canoderm (fins på apoteket).
luft +1
The BodyShop's hemp hand protector, sjukt bra! Sen finns det en till galet bra handkräm, Aloe Propolis Creme ( foreverliving.se/sv/vara-produkter/…), den är en allkräm, så jag brukar även ha den i ansiktet, återfuktar bra och är inte för fet. Om man vill ha ett billigare alternativ finns det en handkräm från CCS "Sjöstjärna" ( byccs.se/sv/sjoestjaerna-by-ccs/…) som faktiskt också är jättebra! Det är mina tre favoriter, dem två första tycker jag personligen är bäst, men dem är också lite dyrare :)
89379 +1
Omg tack tjejer! :d
Rostok +1
Hej, det bästa rådet jag kan ge dig är att vara noga med att välja en handkräm UTAN mineraloljor, dvs paraffin eller vaselin. Mineraloljor kan göra att det känns bra för stunden, men de har i längden en uttorkande effekt, du måste hålla på och smörja in händerna hela tiden med dem. Använd gärna en extra fet handkräm på natten, ta då också ev på dig bomullshandskar, men det är inte nödvändigt.

Det som gäller för krämer som innehåller enbart naturliga oljor är att de oftast känns som om de tar lite längre tid innan de går in i huden. Men de funkar bättre, till att börja med behöver du nog smörja in händerna många gånger om dagen, men så småningom kan du minska och behöver inte smörja lika ofta.
biscuit +1
Jag har också torra händer och smörjer i mig med Body Shops Shea Body Butter. Finns inget bättre och luktar så gott. Ett annat tips är att smörja in händerna med en fet creme på kvällen, ta ganska mycket så händerna blir alldeles vita. Sov sedan med bomullshandskar så har du bebishud på morgonen!
Behlinda +1
Har hittat en helt underbar handkräm! Tom min kräm-galna kompis gillade den starkt.
"Apoliva handcreme"
Tror den är ganska ny. finns i 2 dofter, men den jag har är " en doft av gröna frukter och mynta"
89379 +1
Ojjoj! tackar tackar!

btw. jag har också testat handkräm.. den funkar inte för mina händer dessutom de luktar soom fasen gott :D ;D not bad product!

men HAR NÅN TESTAT BURT'S BEE HANDKRÄM?
106988 +1
Jag har provat Almond oil hand rescue treatment från The body shop, den funkar verkligen, jag har nämligen oxå ganska torra händer. handkrämen ar iof lite dyrare men pengarna är helt värt det! :)