Superlim till lösnaglar?

109324 +1
Har ett par lösnaglar hemma som är självhäftande, men det limmet brukar inte alls sitta bra.
Vågar man dutta lite superlim på? inte hela nageln utan bara litegrann?
eller förstör det sina naglar jättemycket?

2 svar

Reexas +1
Jag provade en gång superlim till lösnaglar eftersom jag inte hade nagellim. Alltså för mig så satt lösnaglarna i en vecka med superlimmet, så det kändes skönt! Eftersom vanligt lim till lösnaglarna brukar typ gå av efter en dag.. Men alltså du kan ju använda superlim bara att du måste vara OTROLIGT försiktigt. Eftersom det torkar ut jätte snabbt. Ta bara lite på lösnageln och sätt på fingret. Jag råka ta jätte mycket på naglarna så sen när jag kunde ta loss lösnaglarna så satt limmet som hade torkats på naglarna och det var så i nångra veckor, kunde inte tvätta bort det eller så..

Men det förstörs ju inte jätte mycket om du inte gör det ofta, du kan ju prova en gång om det är akut med lösnaglar. Men ta bara typ lite, och var jättenoga :) egentligen så ska man ju använda vanlig lösnagel lim men om superlim är din enda lösning så är det ju bra :)

Oj läste nu att du skulle ta lite, men det är ju bra! Ta lite.. det förstör ju inte nageln jätte mycket, utan det blir ju vanligt sen när limmet gått bort..
109324 +1
Jaa okej tack för tipset :)
jaa jag tänkte ta liksom kanske 2 klickar, som är 1 mm var, en längst ner på nageln och en längst ut på nageln.
använder aldrig lösnaglar annars så blir ju en engångsgrej.