Vad ska jag göra åt mina naglar??!

LindaTheS +1
Jag har ständiga problem med mina naglar. De går av hela tiden! Samt att nagelbanden jämt är helt trasiga och ojämna! Jag har varit nagelbitare, men nagelbanden har jag aldrig bitit på. Har precis börjat med att alltid ha handskar när jag diskar, för jag misstänker att det faktum att jag diskat dagligen och utan handskar kan vara det som förstört mina naglar (?)

Sen är det även så att istället för att börja växa nedåt, som alla andras naglar gör när de blivit i en viss längd, så växer mina bara rakt ut och några växer uppåt!! Det har väl alltid varit så, vad jag kan minnas iallafall. Jag visade det för en killkompis, han har varit ihop med en fotomodell som visste allt om naglar.

Och han sa att jag kan ha en svamp/virusinfektion inne i kroppen (att det är därför naglarna ser ut så), att det är farligt och jag bör söka läkare. Det tycker jag låter jättekonstigt; nån som hört talas om nåt sånt förr? Kan man verkligen gå till läkare pga naglar?? Jag är rädd att de skulle skratta åt mig..men kan inte sluta tänka på vad han sa.. Tänk om han har rätt och jag behöver behandling innan det är för sent! Hjälp!

2 svar

mamacitaa +1
"Jag visade det för en killkompis, han har varit ihop med en fotomodell som visste allt om naglar." Dat logic. Prova med diskhandskar, det kan vara så att dina nagelband blir torra och går sönder. Dåliga naglar brukar vara brist på något, kanske någon vitamin.
kiko +1
Haha förlåt men skrattade också åt den meningen, men har du googlat fram något resultat? Du kan ju ringa sjukvårdsupplysningen annars.