Kom ihåg inloggning
  1. Stay Matte

    Rimmel


    53 av 100 baserat på 10 recensioner
    Genomsnitt:

    Lyxkänsla:
    Kvalité:
    Lättanvänd:
    Prisvärd:
    Köpa igen:
    Ca.Pris: 62:-  Lägg i handväska

  1. Kön: Tjej
    Ålder: 22
    Bor: Skövde
    Normal medlem
    Konto: 2010-12-19
    Online: Nej
    Inlägg: 0
    Recensioner: 4
    Bilder: 0
    Gästbok: 0
    Blogg: Nej
    OfflineOffline
    Skicka ett meddelande

    Toppen


    Köpte på Walmart i Usa. Jag använder den till att sätta min fondation så att den inte rinner av ansiktet. Jag har den vita (alltså genomskinlig och ger ingen färg). Den mattar ner och håller bra.



    Köpt på: Walmark
    Betalade: 42 kr
    4 av 5
    Lyxkänsla:
    Kvalitet:
    Lättanvänd:
    Prisvärd:
    Köpa igen:

  1. Kön: Tjej
    Ålder: 28
    Bor: Norrköping
    Normal medlem
    Konto: 2008-02-14
    Online: Nej
    Inlägg: 6
    Recensioner: 22
    Bilder: 6
    Gästbok: 15
    Blogg: Nej
    OfflineOffline
    Skicka ett meddelande

    Lovar för mycket


    Visst, fungerar som puder gör men om man har tendens till att bli oljig i ansiktet så är inte detta puder det rätta.. Måste bättras på efter någon timma. Värt att testa, men jag kommer iallafall inte köpa den igen.


    1 av 5
    Lyxkänsla:
    Kvalitet:
    Lättanvänd:
    Prisvärd:
    Köpa igen:

  1. Kön: Tjej
    Ålder: 22
    Bor: Falkenberg
    Normal medlem
    Konto: 2007-10-12
    Online: Nej
    Inlägg: 0
    Recensioner: 0
    Bilder: 0
    Gästbok: 0
    Blogg: Nej
    OfflineOffline
    Skicka ett meddelande

    Håller inte länge.


    Jag tycker inte detta pudret var särskilt bra. Det fanns inte riktigt någon färg som satt bra på mig och den närmsta färgen gjorde att jag såg rosa ut. Den håller inte alls länge, men den är bra att ha i väskan ifall man vill bättra på sminket.



    Köpt på: Lindex
    Betalade: 75 kr
    2 av 5
    Lyxkänsla:
    Kvalitet:
    Lättanvänd:
    Prisvärd:
    Köpa igen:

  1. Kön: Tjej
    Ålder: 24
    Bor: Arvika
    Normal medlem
    Konto: 2007-01-14
    Online: Nej
    Inlägg: 1
    Recensioner: 1
    Bilder: 3
    Gästbok: 5
    Blogg: Nej
    OfflineOffline
    Skicka ett meddelande

    Värt priset!


    Köpte pudret för att jag hade läst i Hennes at det skulle va bra... Det blir lätt mjäligt och så men om man använder rätt borste o lägger ner lite tid på ett snyggt resultat så är det inte omöjligt... ovenpå en bra fondation är det faktiskt väldigt bra :) rekommenderar starkt om man har tajt budget =)



    Köpt på: Kicks i Åre
    2 av 5
    Lyxkänsla:
    Kvalitet:
    Lättanvänd:
    Prisvärd:
    Köpa igen:

  1. Kön: Tjej
    Ålder: 23
    Bor: Sala
    Normal medlem
    Konto: 2007-02-04
    Online: Nej
    Inlägg: 0
    Recensioner: 3
    Bilder: 0
    Gästbok: 0
    Blogg: Nej
    OfflineOffline
    Skicka ett meddelande

    matt upp till 5 timmar!


    Köpte pudret i förrgår, på undersidan av förpackningen står det att den ska hålla sig matt upp till fem timmar, så det kan behövas bättras på under dagen, men det är det värt, för det här pudret är verkligen ett budgetköp! Den är halvtäckande men jag har den över min fountation och då blir det ett toppenresultat!



    Köpt på: Lindex Sala
    Betalade: 75 kr
    4 av 5
    Lyxkänsla:
    Kvalitet:
    Lättanvänd:
    Prisvärd:
    Köpa igen:

  1. Kön: Tjej
    Ålder: 25
    Bor: Avesta
    Normal medlem
    Konto: 2006-02-05
    Online: Nej
    Inlägg: 45
    Recensioner: 19
    Bilder: 3
    Gästbok: 69
    Blogg: Nej
    OfflineOffline
    Skicka ett meddelande

    Blev glansigt


    Nää, stay matte lovade mig ett matt ansikte hela dagen men de höll inte. Måste bättras på under dagen vilket gör att man går runt med en mask i ansiktet tillslut. Gillar inte.



    Köpt på: Lindex Sandviken
    Betalade: 59 kr
    0 av 5
    Lyxkänsla:
    Kvalitet:
    Lättanvänd:
    Prisvärd:
    Köpa igen:

  1. Kön: Tjej
    Ålder: 29
    Bor: Växjö
    Normal medlem
    Konto: 2006-07-09
    Online: Nej
    Inlägg: 1
    Recensioner: 2
    Bilder: 2
    Gästbok: 0
    Blogg: Nej
    OfflineOffline
    Skicka ett meddelande

    mycket bra, håller!


    ett bra puder, som håller länge. har haft så många olika puder, men det här är det bästa. köpte det för £4 ungefär.



    Köpt på: boots, Canterbury/England
    4 av 5
    Lyxkänsla:
    Kvalitet:
    Lättanvänd:
    Prisvärd:
    Köpa igen:

  1. Kön: Tjej
    Ålder: 24
    Bor: Sala
    Normal medlem
    Konto: 2007-05-12
    Online: Nej
    Inlägg: 0
    Recensioner: 0
    Bilder: 0
    Gästbok: 0
    Blogg: Nej
    OfflineOffline
    Skicka ett meddelande

    Helt okej


    Köpte detta puder för det vänliga priset och tyckte att det var värt en chans. Resultatet blir matt, vilket är bra men höll inte lika länge som den lovar. Jag har en lite fetare hy och därför blev det lite glansigt efter någon timme, men ändå helt okej. Men jag skulle tänka mig att detta puder passar bättre till de som har normal/torr hy. Minus för att det inte följde med någon puderkudde.



    Köpt på: Lindex
    4 av 5
    Lyxkänsla:
    Kvalitet:
    Lättanvänd:
    Prisvärd:
    Köpa igen:

  1. Kön: Tjej
    Ålder: 26
    Bor: Uppsala
    Normal medlem
    Konto: 2007-02-26
    Online: Nej
    Inlägg: 13
    Recensioner: 8
    Bilder: 15
    Gästbok: 14
    Blogg: Nej
    OfflineOffline
    Skicka ett meddelande

    Perfekt för den som vill ha en matt look


    Stay Matte är den perfekta pudern för den som verkligen vill ge intrycket av en matt look. Den är väldigt snygg på en bra foundation och håller länge. Och p.g.a det billiga priset får den förstås en guldstjärna. En toppenpuder som är enkel att använda och som håller vad den lovar.



    Köpt på: Kicks
    4 av 5
    Lyxkänsla:
    Kvalitet:
    Lättanvänd:
    Prisvärd:
    Köpa igen:

  1. Kön: Tjej
    Ålder: 27
    Bor: Stockholm
    Normal medlem
    Konto: 2005-04-25
    Online: Nej
    Inlägg: 59
    Recensioner: 10
    Bilder: 0
    Gästbok: 37
    Blogg: Nej
    OfflineOffline
    Skicka ett meddelande

    Bra budget köp


    Inget att hurra för men för det priset är det bra. Lite konstiga färger. Blir lätt kakaktig och smular sig... Minus för förpackningen med skruvlock. Den kan lätt gå upp i väskan.



    Köpt på: Lindex
    Betalade: 59 kr
    2 av 5
    Lyxkänsla:
    Kvalitet:
    Lättanvänd:
    Prisvärd:
    Köpa igen: